Με φόρα στην εκλογική μάχη η Σέβη Βολουδάκη – Ποιους επισκέφθηκε λίγες ώρες μετά τη διάλυση της Βουλής

με-φόρα-στην-εκλογική-μάχη-η-σέβη-βολου-1674466

Πράξη την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους υποψηφίους της ΝΔ να μην χαλαρώσουν, αλλά αντίθετα να τα δώσουν όλα για την αυτοδυναμία του κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, κάνει ήδη η Σέβη Βολουδάκη

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων άρχισε χθες – λίγες ώρες αφού διαλύθηκε η Βουλή δηλαδή – την προεκλογική της εκστρατεία με επίσκεψη στις Βρύσες Αποκορώνου όπου συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της, ενώ ζήτησε εκ νέου την στήριξή τους στην παράταξη της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Σήμερα Τρίτη, 30 Μαΐου, η κ. Βολουδάκη είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χανίων. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών για την τήρηση των κανόνων που σχετίζονται με την εργασία, η διακριτική μεταχείριση και ύπαρξη διαφορετικών εργασιακών καθεστώτων για την ίδια εργασία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού κ.α

Η κ. Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, δήλωσε: « στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου, αναλύσαμε θέματα που γενικά απασχολούν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως είναι θέματα ασφάλισης και περίθαλψης, ελέγχων και εξασφάλισης της νομιμότητας, δια βίου εκπαίδευσης, αλλά και θέματα που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για τον νομό, όπως είναι οι ελλείψεις στην προσφορά εργασίας σε συγκεκριμένους κλάδους και τα ειδικά προβλήματα των εποχιακών.

Η Νέα Δημοκρατία έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων και είναι βέβαιο, ότι η νέα κυβέρνηση της, συνεχίζοντας το έργο της προηγούμενης τετραετίας, θα επιτύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook