Με εξαιρετικές επιδόσεις σε… τσουχτερό κρύο οι αθλητές κολύμβησης του ΝΟΧ – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

με-εξαιρετικές-επιδόσεις-σε-τσουχτε-1364041

Κάτω από τσουχτερό κρύο και γενικά υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου η πρώτη ημερίδα τεχνικής κολύμβησης για το 2022 που παράλληλα είναι και η… τελευταία εν όψει των Χειμερινών αγώνων που θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη από 11 έως 13 Φεβρουαρίου.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όχι απλά αψήφησαν το κρύο, αλλά έδωσαν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους, σημειώνοντας ελπιδοφόρες επιδόσεις, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για την πρώτη σημαντική διοργάνωση που αναμένεται γι’ αυτή τη χρονιά.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Καλαμαρίδη: «Με δύσκολες καιρικές συνθήκες και με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα για το 2022 με την συμμετοχή 65 αθλητών και αθλητριών. Όλοι οι συμμετέχοντες υπερέβησαν τον εαυτό τους και πάρα το κρύο που επικρατούσε, σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις, γεγονός που δείχνει ότι η συνέχεια με την συμμετοχή τους στους Χειμερινούς αγώνες θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Αξίζει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες, κριτές, χρονομέτρες, τους εφόρους του τμήματος, τον κ. Χίνο και τον κ. Κληματσάκη, την γραμματεία των αγώνων, τον γιατρό, κ. Χατζηπλή μαζί με τον τεχνικό, Βασίλη Μποφίλη και το προσωπικό του ΕΑΚ που συμμετείχαν στην προσπάθεια μας για την επιτυχή τέλεση της ημερίδας», καταλήγει ο κ. Καλαμαρίδης.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων ήταν οι εξής: Αλπάντη Αν., Αλπάντη Μ., Ανδρεαδάκη, Ανδρεαδάκης Ελ., Ανδρεαδάκης Παν., Ανδριανάκη, Βασιλαντωνάκης, Βλαζάκης, Βλαστάκη, Βλοντάκη, Γαροφαλάκη, Γερουλάκη, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Εμπρειζόγλου, Ιωάννου, Καγιάς, Καλαμαρίδη, Καντιάνη Ειρ., Καντιάνη Ραφ., Καπής, Καρτσωνάκη Ελ., Καρτσωνάκη Μαρ., Κατσομπενάκης, Καυκαλάκη, Κογιαννάκη, Κόλιας, Κονταράκης, Κουτσουρελάκη, Λιόλιος Εμμ., Λιόλιος Ι., Μαραγκουδάκη Γαβ., Μαραγκουδάκη Ναυσ., Μαρκουλάκης, Μήτση, Μουντάκη, Μουντάκης, Μουτσάι, Μπαδιερίτη, Μπαδιερίτης, Μπαλολάκη, Μπελώνη, Μπικάκης, Μπλεμπλιδάκη, Μπριτζολάκης, Ναναδάκη, Ναναδάκης Γ., Ναναδάκης Π., Ξανθάκη, Παπαντωνάκη Ελ., Παπαντωνάκη Μ., Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περάκη, Πρασιανάκης, Ρημαντωνάκης, Σκυλουράκη, Σκυλουράκης, Σόρκος, Στημαδωράκη, Σφακιωτάκη, Τρουλλινός, Τσεκούρα, Τσιάρα, Τσουρουνάκης, Φραγκιαδάκη, Φραγκιουδάκης Δημ., Φραγκιουδάκης Ελ., Φρατζεσκάκη, Φωτεινίδη, Φωτεινίδης, Χαιρετάκη, Χατζηδάκη, Χατζηδάκης, Χατζηπλή, Χίνος Ι., Χίνος Κυρ., Ψαραγοράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook