Με επιτυχία το σεμινάριο των μεταλλοκατασκευαστών στα Χανιά

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ήμερο- επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Σιδηροκατασκευές και μέθοδοι συγκόλλησης μετάλλων», σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα του φορέα πιστοποίησης Lloyd;s Register :EN ISO 1514-1:2017 (Level 2) και EN ISO 9606-1:2017.

Το σεμινάριο υλοποίησε το θεωρητικό μέρος την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και η πρακτική επίδειξη έλαβε μέρος την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο εργαστήριο του συνάδερφου κ.Παρασκευόπουλο Κυριάκου, με τη συμμετοχή 18 Τεχνητών Συγκολλητών και 14 επιχειρήσεων – μελών του Σωματείου μας, υπό την επίβλεψη του Μηχανικού ΕΝ Επιθεωρητή Συγκολλήσεων, κ. Βασίλη Τσιμπίδη.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα για την πιστοποίηση των δεξιοτήτων των μελών και του προσωπικού που απασχολούνται στις επιχειρήσεις του Σωματείου μας.
Επόμενος στόχος του Σωματείου μας σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών) είναι η πιστοποίηση των επιχειρήσεων σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα».

zarpanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ