Με επιτυχία στέφθηκε το 9ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης | Photos

με-επιτυχία-στέφθηκε-το-9ο-παγκρήτιο-σε-915108

Τη Δευτέρα 4/11/19 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Δήμου

Ηρακλείου, το 9ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο

ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν, αποκόμισε κολακευτικά σχόλια από μέσα ενημέρωσης, τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας κι ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό δελτίο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης  «Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε:

– Από την συμμετοχή στο σεμινάριο του υπευθύνου Τμήματος Διαιτησίας της FIBA κου Nakic Davorin.

– Απ’ τη μεγάλη συμμετοχή πολλών παραγόντων του αθλήματος (παικτών, προπονητών, διαιτητών, κριτών), η οποία έδωσε δυναμική στην εκδήλωση κι εύρος στα θέματα που αναπτύχθηκαν. Έτσι προσεγγίστηκε το φάσμα του αθλήματος απ’ όλες τις πλευρές. Μ’ αυτόν τον τρόπο συνδυάστηκε η επιμόρφωση και κατανόηση πολλών δύσκολων θεμάτων τα οποία αποτελούν «σημείο τριβής» ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές. Σ’ αυτό βέβαια συνέβαλαν καταλυτικά οι τρεις εισηγητές κ.κ. Nakic D., Κορομηλάς Κ. και Τανατζής Γ. με την παραστατικότητα και μεταδοτικότητα τους.

– Την σύγχρονη αίθουσα με τις παροχές υψηλών προδιαγραφών που φιλοξένησε τις εργασίες του.

– Τις άριστες γνώσεις και τις ουσιαστικές εισηγήσεις των τριών ομιλητών, οι οποίοι διατήρησαν καθηλωμένο το ακροατήριο που συμμετείχε ενεργά, δίνοντας έμφαση στην σχέση μεταξύ διαιτητών – προπονητών.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς, γεγονός το οποίο ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό όλους όσους εργάσθηκαν με επαγγελματική συνείδηση για να έρθει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική και ταυτόχρονα καταλυτική βοήθεια που προσέφεραν:

α) Την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και ειδικότερα τον πρόεδρο της κο Χαράλαμπο Μαρκάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση του σεμιναρίου. Είναι πάντα συμπαραστάτης, σε όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.

β) Την Ε.Ο.Κ. για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την αρωγή της στην υλοποίηση του

Σεμιναρίου.

γ) Τους χορηγούς του σεμιναρίου, Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Ferias Travel» και ειδικότερα την κα Στέλλα Βούρδουλα για την συμβολή της στην υλοποίηση του σεμιναρίου, το Ξενοδοχείο «IBIS STYLES CENTRAL HOTEL» για την άψογη φιλοξενία των εισηγητών του σεμιναρίου, το πολυκατάστημα «ΠΛΑΙΣΙΟ» και ειδικότερα τον διευθυντή του καταστήματος Ηρακλείου κο Σάββα Κεζιρόπουλο, για την υλική βοήθεια που μας παρείχε και την εταιρία ΕΤΑΝΑΠ Νερό «SAMARIA», μεγάλο χορηγό του Συνδέσμου μας και ειδικότερο τον πρόεδρο της κο Μανώλη Αποστολάκη για την πολύτιμη και συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση του.

δ) Τα μέλη του Δ.Σ και τους συναδέλφους διαιτητές που αποτέλεσαν την ομάδα εργασίας για την υλοποίηση του σεμιναρίου και η συνεισφορά τους ήταν καθοριστική.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Η διοίκηση του Συνδέσμου μας, θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για την επιμόρφωση των

διαιτητών του Συνδέσμου, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρία για εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook