Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19-12-2020 το 1ο Παγκρήτιο Σχολικό Τουρνουά Διαδικτυακού Σκάκι

με-επιτυχία-ολοκληρώθηκε-το-σάββατο-19-12-202-973264

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19-12-2020 το 1ο Παγκρήτιο Σχολικό Τουρνουά Διαδικτυακού Σκάκι .

Η διοργάνωση ενθουσίασε διοργανωτές και συμμετέχοντες, καθώς για πρώτη φορά εκτελέστηκε σε επίπεδο σχολικού πλαισίου και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Παρ’ όλη την δυσκολία και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, η εκπαιδευτική κοινότητα κατάφερε μέσα από την συνεργασία να δημιουργήσει μια αθλητική δράση με υψηλό επίπεδο και συμμετοχή, που διδάσκει σε όλους μας ότι παντού υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι συμμετείχαν 155 Σχολικές μονάδες, 345 μαθητές και μαθήτριες από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και από τους 4 Νομούς της Κρήτης και παίχτηκαν  1084 παρτίδες Σκάκι εντός δυόμιση ωρών.

Η Διοργανώτρια Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Χανίων, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής κ. Λήδα Ζαμπετάκη, οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής όλων των Νομών και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση, ευχαριστούν τους Μαθητές-τριες που συμμετείχαν, τους Διευθυντές με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Σχολικών Μονάδων καθώς και τους Γονείς, για την ομαδική εργασία και το όμορφο αποτέλεσμα που έφεραν.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον συνάδελφο της Δ.Δ.Ε Χανίων κ. Μιχάλη Δαρμαράκη, σκακιστή και προπονητή του αθλήματος, για την καθοριστική υποστήριξή του στην πραγματοποίηση του Τουρνουά,» τονίζει η διοργανώτρια αρχή στην ανακοίνωσή της.

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook