Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ στον 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας

με-επιτυχία-ολοκληρώθηκε-η-παρουσία-τ-1342759

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ στον 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας στη Σαλαμίνα την 18-12-2021.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Ομίλου, Ελπίδα Σκουνάκη, 4η πανελλήνια νίκη για τον Καμαλεδάκη Ιωάννη (χρόνος 3:17:09 και μόλις για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου έχασε το χάλκινο μετάλλιο 3:17:08 από τον αθλητή του Βόλου), 6η και 7η πανελλήνια νίκη για τις Μουταφίδη Δέσποινα και Καλλινίκου Ειρήνη αντίστοιχα.

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια και την παρουσία τους στους αγώνες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και μας προϊδεάζουν για ένα επιτυχημένο μέλλον !!!¡!! Επιπλέον ευχάριστες στιγμές των αγώνων η βράβευση του Χρυσού Ολυμπιονίκη ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΤΟΥΣΚΟΥ και του προπονητή του και επικεφαλής προπονητή της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας Gianni Postilione.

Την αποστολή των τεσσάρων (4) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς, η Πρόεδρος του Ομίλου κα Πέπη Κελαϊδή.

Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών που έστειλαν τα παιδιά τους να αγωνισθούν, αναγνωρίζοντας έτσι τον κόπο και τις θυσίες τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών του Ομίλου.

Επίσης ευχαριστεί θερμά την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES επίσημη χορηγό μετακινήσεων, το ξενοδοχείο PILOT χορηγό του τμήματος κωπηλασίας, για την στήριξή τους στον Όμιλο» γράφει στην ανακοίνωσή της η ΝΑΟ Σούδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook