Με επιτυχία η κοινή προετοιμασία για ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES και Γλυφάδα

με-επιτυχία-η-κοινή-προετοιμασία-για-ν-1288359

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη κοινή προετοιμασία για Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES και Γλυφάδα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τη διοργάνωση “Κύπελλο Κρήτης Ανδρών Υδατοσφαίρισης”, η οποία διεξήχθη με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Αρχής γενομένης από την Πέμπτη (23/9) μέχρι και το Σάββατο (25/9) οι δύο ομάδες έδωσαν μία σειρά από φιλικούς αγώνες, έχοντας έτσι την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν από κοινού προετοιμασία εν όψει της αφετηρίας των υποχρεώσεων τους η οποία είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (2/10) για τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Α1.

Σε γενικές γραμμές οι προπονητές των δύο ομάδων έμειναν ικανοποιημένοι απ’ όλα όσα είδαν, δηλώνοντας τα εξής:

Ο Ηλίας Μαχαίρας: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιπεριφέρεια Χανίων και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Καλογερή, αλλά και την κα Ζομπανάκη διότι χωρίς τη στήριξη τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η προετοιμασία που μας βοηθά εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια πήγαν πολύ καλά. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, πάνω απ’ όλα με υγεία και στο τέλος να μπορέσει η ομάδα μας να εξασφαλίσει την παραμονή της».

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης: «Είμαστε χαρούμενοι που πραγματοποιήσαμε κοινή προετοιμασία με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων εν όψει του πρωταθλήματος που ξεκινά παρότι είμαστε σε διαφορετικούς ομίλους. Εχω άριστες και φιλικές σχέσεις με τον Ηλία Μαχαίρα και θέλαμε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια μαζί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πήγαν πολύ καλά και μακάρι να καθιερωθούν έτσι ώστε να μπορούμε ως ομάδες να συνεργαζόμαστε με σκοπό να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για τις υποχρεώσεις που μας περιμένουν. Η Γλυφάδα την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε στην 12η θέση, φέτος ελπίζουμε παρότι είναι καινούργιος ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος να καταφέρουμε να πάρουμε μία καλύτερη θέση. Σίγουρα θέλουμε ν’ αποφύγουμε τον υποβιβασμό διότι είναι πάρα πολλές οι ομάδες και από ‘κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει, θα είναι θετικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook