Με αυτούς τους 3 απλούς τρόπους θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χώρο στο πλυντήριο πιάτων σου

με-αυτούς-τους-3-απλούς-τρόπους-θα-εξοικ-1150196

Το πλυντήριο πιάτων σίγουρα μας σώζει από την αγγαρεία του πλυσίματος -ειδικά όταν μας περιμένει μια στοίβα άπλυτα στο νεροχύτη.

Ο καθένας έχει τη δική του τεχνική όσον αφορά στο γέμισμα του πλυντηρίου (αν και ένα μεγάλο ποσοστό απλά στοιβάζει όλα τα σκεύη στο καλάθι, χωρίς τάξη).

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές η συσκευή γεμίζει αμέσως και δεν μπορεί να χωρέσει τα πάντα. Έτσι, δεν εξοικονομούμε καθόλου χώρο.

Μια χρήστης των social media μάς έδωσε μια ιδέα όταν μοιράστηκε το έξυπνο κόλπο της για να βάζει για πλύσιμο ένα πολύ συνηθισμένο οικιακό αντικείμενο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι βάζει τις μεζούρες τροφίμων στο πλυντήριο, χρησιμοποιώντας τις αιχμές που κρατούν τα ποτήρια και τις κούπες.

Οι μεζούρες έχουν μια τρύπα στη λαβή τους, που μπορείς να βάλεις μέσα στις αιχμές. Έτσι τα ασφαλίζεις στη θέση τους ενώ παράλληλα εξοικονομείς πολύτιμο χώρο.

Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός τρόπος να εξοικονομήσεις χώρο στο πλυντήριο πιάτων σου.

Σύμφωνα με το Kitchn.com, ο πιο απλός τρόπος είναι να αφαιρέσεις το ειδικό καλάθι για τα μαχαιροπίρουνα! Έτσι, θα έχεις περισσότερο χώρο για να τοποθετήσεις τα πιάτα και τα ποτήρια σου, που πιάνουν και πιο πολύ χώρο.

Last but not least, το cleanmyspace.com αναφέρει ότι πρέπει τα πιάτα να ακολουθούν τη φορά των «δοντιών» όπου τα τοποθετείς, ώστε να μην πιάνουν περισσότερο χώρο.

Τώρα έχεις 3 πολύ καλές ιδέες για να εξοικονομήσεις χώρο στην επόμενη πλύση σου!

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook