Με αυτούς πάνε τα Χανιά σε Λιβαδειά και Αρτα

με-αυτούς-πάνε-τα-χανιά-σε-λιβαδειά-και-968852

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στα Χανιά για τα το παιχνίδι με το Λεβαδειακό όπου μετά την αναβολή που είχε αυτό με τη Δόξα Δράμας θα είναι το πρώτο φετινό.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συνθέτουν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά, η ίδια αποστολή λογίζεται και για το ματς που θα ακολουθήσει στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής με τον Καραϊσκάκη Αρτας την προσεχή Κυριακή. Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (20/1, 15:30).

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Χανιά είναι η εξής:

Η πρώτη αποστολή της νέας χρονιάς

Το βράδυ της Δευτέρας (18/01) αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας από τα Χανιά για τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη.

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων, υπό δυνατή βροχόπτωση.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 23 ποδοσφαιριστές:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Γιάκος, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Ρέντζας, Σωτηράκος, Πλέγας, Φέκκας, Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Καμαρά, Γρομητσάρης, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης.

*Αρνητικά ήταν όλα τα νέα τεστ ανίχνευσης covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook