Με αυτό το τρικ θα κάνετε τέλειες μπούκλες χρησιμοποιώντας scrunchies

με-αυτό-το-τρικ-θα-κάνετε-τέλειες-μπούκ-1656325
GettyImages

Το TikTok ή αλλιώς το αγαπημένο app της Gen Z είναι πλέον το μέσο από όπου προκύπτουν τα περισσότερα viral trends. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται πολλά beauty trends, μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Κάποια λειτουργούν, κάποια όχι, κάποια δείχνουν υπέροχα.. κάποια όχι.

Το τελευταίο hack που δοκιμάζουν όλοι πάντως σίγουρα αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Ο λόγος; Αν πετύχει, θα έχετε δημιουργήσει τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά σας, χωρίς να έχετε χρησιμοποιήσει καθόλου θερμότητα και άρα δεν θα τα έχετε ταλαιπωρήσει και βλάψει. Για να το δοκιμάσετε θα χρειαστείτε όλα τα scruchies που έχετε στη συλλογή σας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, θα πρέπει σε νωπά μαλλιά να τυλίξετε μικρές τούφες γύρω από κάθε scruchie και να τα σταθεροποιήσετε στο κεφάλι σας. Κοιμάστε με αυτά ή περιμένετε μερικές ώρες μέχρι να στεγνώσουν εντελώς και μετά τα αφαιρείτε προσεχτικά.

@sophiasborinlife The tutorial for the scrunchy curls that some of you asked for! ? #BeautyTips #hairtutorial #hairstyle ♬ C U Girl – Steve Lacy

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook