Με αυτό το απίθανο τρικ θα κάνεις τα λινά ρούχα σου να μην ζαρώνουν

Το καλοκαίρι θέλουμε να φοράμε ρούχα που είναι ελαφριά, αέρινα και δροσερά. Δεν θέλουμε να μας ζεσταίνουν αλλά αντίθετα να πέφτουν πάνω μας.

Έτσι, το απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού είναι το λινό.

Έχει ελαφριά υφή και είναι τόσο δροσερό που δεν θέλουμε να το βγάλουμε από πάνω μας. Γι’ αυτό το λόγο, το καλοκαίρι επιλέγουμε κυρίως λινά φορέματα, παντελόνια, ακόμη και σακάκια.

Ωστόσο, το λινό δεν είναι και το πιο εύκολο ύφασμα. Η ελαφριά υφή του το κάνει να ζαρώνει και να τσαλακώνεται πολύ εύκολα.

Πρέπει να το σιδερώνουμε κάθε φορά πριν το φορέσουμε καθώς οι ζάρες κάνουν την εμφάνισή τους αμέσως. Το καθημερινό σιδέρωμα, όμως, δεν είναι εύκολο και καθόλου πρακτικό, ειδικά όταν δεν έχουμε χρόνο.

Ψάχνοντας για κάποιον εύκολο τρόπο να μειώσεις τις ζάρες στα λινά ρούχα, βρήκαμε δύο απίθανα τρικ.

Σύμφωνα με το Magiclinen.com, μπορείς να αντιμετωπίσεις το ζάρωμα βάζοντας το λινό ρούχο στο στεγνωτήριο μαζί με ένα παγάκι. Βάλτο στο χαμηλό και άστο για 10 λεπτά.

Αν δεν έχεις στεγνωτήριο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι μαλλιών. Αυτό το παλιό, δοκιμασμένο κόλπο πιάνει σε πολλά ρούχα. Βάλτο σε δυνατή ένταση και απαλά κάνε κυκλικές κινήσεις γύρω από τις ζαρωμένες περιοχές.

bovary.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ