Με αυτή τη μάσκα από φυσικά υλικά τα μαλλιά μακραίνουν γρηγορότερα

με-αυτή-τη-μάσκα-από-φυσικά-υλικά-τα-μαλ-1284656

Εάν θες να αποκτήσεις μακριά και υγιή μαλλιά άμεσα, αυτή diy μάσκα θα σου χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε χρόνο dt

Μπορεί το καρέ κούρεμα τις τελευταίες σεζόν να είναι μεγάλη τάση, ωστόσο, πάντα μακριά και υγιή μαλλιά θα κλέβουν τις εντυπώσεις. Έτσι, λοιπόν, αν είσαι από εκείνες που υπέκυψαν στην γοητεία ενός κοντού bob haircut, αλλά τώρα έχεις αρχίσει να νοσταλγείς τα μακριά σου μαλλιά, εμείς σου βρήκαμε την λύση. Συγκεκριμένα, ανακαλύψαμε την diy μάσκα μαλλιών με αβοκάντο, η οποία θα σου χρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μάκρος που επιθυμείς.

Για να φτιάξουμε την μάσκα που θα προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών μας, πρέπει να συνδυάσουμε ένα ώριμο αβοκάντο, καθώς περιέχει βιταμίνη Β– ένα βασικό θρεπτικό συστατικό για την ανάπτυξη των μαλλιών- με μια κουταλιά της σούπας έλαιο από δεντρολίβανο, αφού και αυτό επίσης είναι γνωστό ότι διεγείρει την ανάπτυξη των θύλακων. Στη συνέχεια, προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και έναν χτυπημένο κρόκο αβγού.

Απλώνουμε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, καλύπτουμε με ένα σελοφάν και αφήνουμε την diy μάσκα να δράσει για 10 έως 20 λεπτά. Στο τέλος ξεβγάζουμε με το σαμπουάν μας άφθονο νερό.

Πηγή: elle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook