Με αυτά τα τρικς θα παραμείνουν λαμπερά και υγιή τα μαλλιά σου το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή για τα μαλλιά μας, καθώς ταλαιπωρούνται λίγο παραπάνω. Η έκθεση στον ήλιο, η θάλασσα, η ζέστη και το πιάσιμο με τα λαστιχάκια, αποδυναμώνουν τα μαλλιά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μικρά tips που δεν θέλουν πολύ κόπο και πραγματικά βοηθούν την κατάσταση.

Προστασία

Το κυριότερο είναι να τα προστατεύεις από τις ακτίνες UV. Θεωρούμε πολύ απαραίτητο το αντηλιακό μαλλιών, για να μην καταστρέφονται τα μαλλιά από τον ήλιο. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα καπέλο ή ένα μαντήλι για να είσαι ακόμα πιο ασφαλής.

Περιποίηση μετά τη θάλασσα

Δεν πρέπει να ξεχνάς να ξεπλένεις το αλάτι και το χλώριο μετά τη θάλασσα, καθώς αφυδατώνονται τα μαλλιά σου.

Βούρτσισμα

Το βούρτσισμα των μαλλιών, είναι καλό αν μπορείς να το κάνεις πριν λουστείς. Όταν βουρτσίζεις τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα μετά το μπάνιο, μπορεί να σπάσεις τις τρίχες. Επιπλέον, πάντα πρέπει να τα χτενίζεις με ειδική χτένα.

Προϊόντα

Καλό είναι να χρησιμοποιείς μάσκα μαλλιών μια στο τόσο, πάντα conditioner και μετά το λούσιμο κάποιο προϊόν για να ξεμπλέκονται εύκολα. Τέλος, όταν στεγνώσουν, βάλε ένα ενυδατικό λάδι.

Θερμότητα

Καλύτερα το καλοκαίρι να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνου φυσικά και να αποφεύγεις το πιστολάκι και την ισιωτική. Είναι ευκαιρία να τα ξεκουράσεις λίγο ώστε να δυναμώσουν.

pink.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ