Με άρωμα Κρήτης η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στην τηλεόραση – Μαζί της για πρώτη φορά ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης

Η Μαρία Τζομπανάκη θα είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών στην ερωτική δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”, η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα και πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της επόμενης χρονιάς.

Η αγαπημένη Χανιώτισσα ηθοποιός επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια για τις ανάγκες της σειράς στη οποία συμμετέχει και ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης.

Έτσι, μητέρα και γιος θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά με άρωμα… Κρήτης καθώς η ιστορία μιλάει για μία κρητική βεντέτα αλλά και τον σασμό, δηλαδή το φτιάξιμο, το τέλος που υπάρχει προσπάθεια να δοθεί στην βεντέτα.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha και πρόκειται να υποδυθεί την «Καλλιόπη».

Κορμό της ιστορίας αποτελεί το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο ενώ, εντός των ημερών, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και αλλού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Κωστόπουλου.

Ήδη πάντως έχουν γίνει οι συναντήσεις των ηθοποιών για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου Οι συντελεστές της σειράς «Σασμός» καθισμένοι σε κύκλο, ο ένας δίπλα στον άλλο, συστήθηκαν, γέλασαν και αντάλλαξαν σκέψεις. Οι νέοι ρόλοι που έχουν να ενσαρκώσουν ξετυλίγονται μπροστά τους σαν μια νέα πρόκληση. Κάτι καινούργιο ξεκινάει. Για την αγάπη και τον έρωτα. Για την βεντέτα και την συμφιλίωση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σειρά θα έχει προδιαγραφές κινηματογραφικής ταινίας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου, με εντυπωσιακή φωτογραφία, πολυπληθές και δυνατό καστ.

Σασμός: Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Δύο νέοι όμορφοι, ζωντανοί, γεμάτοι ελπίδες, όνειρα και ζωή, με την ορμή και τη χαρά της ηλικίας τους, συναντιούνται τυχαία σε μια πτήση τράνζιτ κι ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Δεν έχουν εκείνη την ώρα ονόματα, οικογένειες, παρελθόν ή μέλλον. Παρά μόνο παρόν, το οποίο ζουν στο έπακρο. Μοιράζονται στιγμές μεγάλου πάθους κι όπως ξαφνικά ήλθαν τόσο κοντά έτσι ξαφνικά οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Σε μία άλλη χρονική συγκυρία, έτσι όπως η μοίρα πλέκει τον ιστό της, οι δυο τους θα βρεθούν ξανά αλλά σε άλλη κοινωνική συνθήκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ