Με απουσίες στο ντέρμπι Πανακρωτηριακός και ΣΥΝΚΑ

με-απουσίες-στο-ντέρμπι-πανακρωτηρια-937971

Με απουσίες θ’ αγωνιστούν στο χανιώτικο ντέρμπι, Πανακρωτηριακός και ΣΥΝΚΑ, οι οποίοι αναμετρώνται στις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.  Το παιχνίδι διεξάγεται στα Καθιανά και γίνεται στην αυλαία του α’ γύρου.

Ο Πανακρωτηριακός, αλλά και το ΣΥΝΚΑ θέλουν τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο μισό της σεζόν και μένει να φανεί ποια ομάδα θα τα καταφέρει, ή αν ενδεχομένως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με προβλήματα, καθώς ο Γιώργος Κόλτζος για τον Πανακρωτηριακό δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Καμένη, Γαλανάκη, Νικολίτση και Ρουσάκη ενώ ο Θέμελης για το ΣΥΝΚΑ θα στερηθεί τους Μαζιώτη, Λάμτσε και Τσίτα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Πανακρωτηριακό είναι η εξής: Δασκαλάκης, Συροκάκης, Βασιλομιχελάκης, Μάστορας, Παπακαστρήτσιος, Κτιστόπουλος, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Κοζάκης, Μπάτζιο, Γιαπιντζάκης, Μανουσάκης, Μπερντίος, Μπαδιεριτακης, Δρακάκης, Τζόρνταν, Καρλίτο, Σκουλάς, Αναστασόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, οι διαθέσιμοι παίκτες για το ΣΥΝΚΑ είναι οι εξής: Βλαχάκης, Κασαπίδης, Αργυρουδάκης, Μαθιουδάκης, Παληγεώργος, Βασιλάκης, Βαρδάκης, Μποτωνάκης, Περδικάκης, Μπέικος, Λαμπάκης, Βεστάκης, Γεωργούλης, Νικόλτσης, Τρικουνάκης, Κόλα, Σινγκ, Ιμέρ

Να σημειωθεί ότι εξ ολοκλήρου το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής διεξάγεται το Σάββατο, με τα παιχνίδια να είναι τα εξής:

Ρεθυμνιακός-Γιούχτας

Ηρόδοτος-Επισκοπή

Πόρος-ΑΟΑΝ

Πανακρωτηριακός-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ρεπό: ΠΟΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook