Με απόλυτη επιτυχία και δεκάδες τυχερούς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 10 χρόνια της CANDIA STROM στα Χανιά! | Photos

με-απόλυτη-επιτυχία-και-δεκάδες-τυχερ-941721

Η επιτυχημένη πορεία της CANDIA στα Χανιά, επισφραγίστηκε με μια όμορφη γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στην οδό Αποκορώνου 64 στο κέντρο της πόλης.

Ο στολισμός, η μουσική, και η καθόλα εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες που απόλαυσαν μια μεσογειακή βραδιά.Το γενικότερο εορταστικό κλίμα ενισχύθηκε από την κλήρωση των πολλών και πλούσιων δώρων της βραδιάς τα οποία διεκδίκησαν και κέρδισαν οι καλεσμένοι.Μετά από χρόνια άψογης παρουσίας στην πόλη η CANDIA προχώρησε στην ανακαίνιση του εξειδικευμένου καταστήματος με στρώματα, κρεβάτια και προϊόντα ύπνου. Το κατάστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores της Candia.

Το design, η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του καταστήματος προσαρμόστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τη φιλοσοφία «Wake up in the Mediterranean» ώστε οι πελάτες να ζουν μια ξεχωριστή μεσογειακή εμπειρία. Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινό, λειτουργικό, και επιβλητικό χάρη στα ιδιαίτερα “Bedroom furniture” που δεσπόζουν στο εσωτερικό του.

Κατάστημα Candia Strom Χανίων

Αποκορώνου 64, Τηλ.: 28210 76476

Email: [email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook