Με αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα υποδέχθηκαν τον Στέλιο Πέτσα στην Πάτρα | Photos + Videο

με-αποδοκιμασίες-και-γιουχαρίσματα-υ-1201658

Την πόρτα του Δημαρχείου της Πάτρας πέρασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής ο αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέπτεται την Αχαϊκή πρωτεύουσα σε συνέχεια των αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφαση για αναστολή της επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στην περιφέρεια.

Απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου βρίσκονται συγκεντρωμένα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και μέλη σωματείων οι οποίοι ανέμνεναν την άφιξη του προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεση τους στο παρατεταμένο λουκέτο στα μαγαζιά.

patra ergazomenoi

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε την αναστολή επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Αχαΐας έως και τη Δευτέρα 12 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε την επόμενη η Πολιτική Προστασία.

Στην ενημέρωση της Τετάρτης – όπως και της Παρασκευής – οι ανακοινώσεις έδειχναν πως το άνοιγμα του εμπορίου ήταν οριζόντιο, πάντως, με τους επαγγελματίες να δηλώνουν οργισμένοι, πλέον, για τα «μπρος – πίσω» κυβέρνησης και επιστημόνων.

Φωτογραφία: patrastimes.gr, Βίντεο: Tempo24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook