Με αγωνία περιμένει το NBA την απόφαση του Aντετοκούνμπο – «Πρόσκληση» από τους Lakers του Λεμπρόν Τζέιμς

με-αγωνία-περιμένει-το-nba-την-απόφαση-το-1141919

Η σεζόν στο NBA αναμένεται να ξεκινήσει σε λιγότερο από έναν μήνα και πλέον τα σενάρια και οι φήμες για τα trades που έρχονται, αλλά και συζητιούνται έχουν πάρει… φωτιά.

Την ώρα λοιπόν, που αρκετοί αναφέρουν πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει την απόφαση να υπογράψει supermax συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς, έρχεται η ισπανική εφημερίδα Marca να βάλει φωτιά σε όλο το NBA.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα έχει τίτλο «Αυτό είναι το πλάνο των Λέικερς για τον Αντετοκούνμπο» και αναφέρει: «Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δύο φορές MVP του ΝΒΑ, συνεχίζει να διατηρεί τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος σε αγωνία.

Ο Έλληνας, του οποίου το συμβόλαιo λήγει το 2021, έχει ως τις 21 Δεκεμβρίου να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη παράταση του συμβολαίου του με τους Μπακς για πέντε σεζόν και 247 εκατομμύρια δολάρια.

Aπόφαση που θα προκαλέσει ντόμινο στην αγορά» και συνεχίζει τονίζοντας πως, «ειδικά στους Λέικερς που έχουν ήδη καταρτίσει ένα σχέδιο για να προσπαθήσουν να πάρουν τον Έλληνα παίκτη την επόμενη σεζόν.

Το πρώτο βήμα ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Αντετοκούνμπο, μια κίνηση στην οποία πολλοί είδαν μια στρατηγική για να πλησιάσουν τον αδερφό του, Γιάννη. Το δεύτερο βήμα στο σχέδιο των Λέικερς έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Αντονι Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται ότι θα συνεχίσει με τους πρωταθλητές».

Και αφού η πρώτη «βόμβα» έπεσε από τη Marca, ήρθε το Bleacher Report να στείλει τους φίλους των Λέικερς στα ουράνια. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η αποτυχία στην υπόθεση της μεταγραφής του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά και οι χειρισμοί αυτής από τους ανθρώπους των Μπακς, έχουν φέρει την απογοήτευση του «Greek Freak», που βλέπει τον εαυτό του πλέον εκτός Μιλγουόκι.

Τι θα συμβεί; Κανείς δεν ξέρει. Ωστόσο καλό θα ήταν να φέρουμε στο μυαλό μας την εικόνα του Γιάννη, στο πλάι του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις, με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς. Απλά τρόμος…

Πηγή: onsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook