Με αγωγή ύψους $10 εκατ. απειλούν τον πρώην Ελληνοαμερικανό σωματοφύλακά τους Καρντάσιαν -Κάνιε

με-αγωγή-ύψους-10-εκατ-απειλούν-τον-πρώη-1051869

Οι δηλώσεις του πρώην σωματοφύλακα περί «γελοίων κανόνων» που έπρεπε να ακολουθεί όσο ήταν στη δούλεψή του ενόχλησαν σφόδρα το πολυσυζητημένο ζευγάρι της αμερικανικής σόουμπιζ που με πρόσχημα το σπάσιμο συμβολαίου εχεμύθειας τον απειλούν με αγωγές εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με το TZM, με εξώδικη επιστολή τους για «παύση της παράνομης συμπεριφοράς του και μη επανάληψής της στο μέλλον», η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ επιχειρούν να επαναφέρουν στην τάξη τον Ελληνοαμερικανό πρώην σωματοφύλακά τους που απέλυσαν το 2016, λίγο μετά την επεισοδιακή ληστεία της ριάλιτι σταρ στη σουίτα της σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Αφορμή στάθηκαν οι συνεντεύξεις μέσω podcast που έδωσε ο πρώην αστυνομικός, σωματοφύλακας και νυν ηθοποιός  Στιβ Στανούλις, ο οποίος με τον πλέον γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ποικίλα περιστατικά κατά τη διάρκεια της «θητείας» του δίπλα τους εκθέτοντας δημοσίως όλες τις παράλογες απαιτήσεις του ράπερ. Δηλώσεις που, σύμφωνα με τη τηλεπερσόνα και τον ράπερ, είναι ψευδείς και ανυπόστατες ενώ για την περίπτωση που εξακολουθήσει τη τακτική παρόμοιων αποκαλύψεων, ο Στανούλις απειλείται με αγωγή ύψους 10.000.000 δολαρίων.

Στιβ Στανούλις: Ο πρώην αστυνομικός με τους πολλούς διάσημους πελάτες

Πρώην αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης, χορευτής, συγγραφέας, ηθοποιός και νυν σκηνοθέτης, ο σωματοφύλακας Στιβ Στανούλις είναι από τους πλέον γνωστούς επαγγελματίες του χώρου που κατά καιρούς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σταρ όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γούντι Χάρελσον, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και η Τάρα Ράιντ (με την οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν τώρα στην επερχόμενη ταινία «5Th Borough»).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@5th.borough coming Jun 3rd check out @tarareid tonight on @entertainmenttonight congrats cast and crew poster yummyzest.com @stevestanulis @lillo_brancato @chloe5lang @thevincentyoung @joeyrusso84 @alsapienza @erinobrienactress @jamesrusso_ @realfedericocastelluccio @louisvanaria @constantinemaroulis @marcjohnj @audreylandersofficial @sean_young_official @warrenbub @freedomwilliams @officialbrendakstarr @fjzulferino @dinosgueglia @filmgirlnyc @dianaprano @benventurina @sol.selenicereus #film #films #filmaker #producer #producingthegoods #production #premier #director #directing #drama #entertainmenttonight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve Stanulis (@stevestanulis) στις

Τα προβλήματα μεταξύ του ράπερ και του σωματοφύλακα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα που ο Στανούλις έπιασε δουλειά περιγράφοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τις εκκεντρικές στα όρια της γελοιότητας απαιτήσεις του:

«Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε κάποια εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει, μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: “Δεν θα πατήσεις το κουμπί ορόφου;”. Και του απαντάω κάτι τύπου “Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα”. Κι αρχίζει να μου φωνάζει: «Θες να πεις ότι ήρθες χωρίς να ξέρεις από πριν σε ποιον όροφο πηγαίνω;”. Μόλις του απάντησα “Οχι”, άρχισε έξαλλος να οδύρεται. Και του λέω: “Ακου αδερφέ, έχουμε τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μου πεις ποιο κουμπί θες να πατήσω για να το μάθω τώρα. Η δεύτερη να το πατήσεις εσύ για να το μάθω. Και η τρίτη, να κάτσουμε εδώ όλη τη μέρα για να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου”. Επέλεξα τον πρώτο τρόπο. Αυτή, ήταν η πρώτη μας συνάντηση», αποκάλυψε μεταξύ άλλων περιστατικών ο Στιβ Στανούλις για τον κακότροπο Κάνι που του επέβαλλε ένα σωρό άλλους γελοίους κανόνες όπως το να στέκεται αυστηρά δέκα βήματα πίσω του σε κάθε δημόσια έξοδο του ζευγαριού.

Ο λόγος για αυτήν την απόσταση, όπως ο εξήγησε ο σωματοφύλακας, ήταν προκειμένου να του δίνει τον απαραίτητο χώρο ώστε να φωτογραφίζεται απερίσπαστος μαζί με την Κιμ, χωρίς να πρέπει να τον έχει δίπλα του και να του κλέβει τις πόζες.

«Μόνο που αυτό ήταν παράλογο γιατί αν κάποιος είχε πρόθεση να του επιτεθεί ή οτιδήποτε άλλο, με αυτή την απόσταση δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω και να τον προστατεύσω», λέει ο Στανούλις.

Ο έμπειρος σωματοφύλακας αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση εξάρτησης που έχει το διάσημο ζευγάρι με τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα αφού ο ίδιος θεωρεί απίθανο να γνωρίζουν πάντα οι παπαράτσι το πρόγραμμα εξόδων του ζευγαριού αν ήδη δεν έπαιρναν ενημέρωση από τους ίδιους και κυρίως από την Κιμ.

Στανούλις για Κάνιε: Από τους χειρότερους πελάτες που έχω ποτέ συνεργαστεί μου

«Από τους χειρότερους πελάτες που έχω ποτέ συνεργαστεί μου», χαρακτήρισε τον Κάνιε Γουέστ ο σωματοφύλακας στις δηλώσεις που ενόχλησαν σφόδρα τους πρώην εργοδότες του που δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν ανενόχλητο, επικαλούμενοι το σπάσιμο συμβολαίου εχεμύθειας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Ισχυρισμό που αντικρούει ο υπεύθυνος Τύπου του σωματοφύλακα που μιλάει για «τρομοκρατία» του πελάτη του ο οποίος σέβεται τον χρόνο που πέρασε δουλεύοντας δίπλα στο διάσημο ζευγάρι.

«Αν ο Κάνιε και η Κιμ θέλουν να το τραβήξουν παραπάνω, αυτό είναι δικό τους θέμα. Νομίζω, όμως, ότι θα ήταν πιο χρήσιμο να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα σε θέματα πιο σημαντικά για την κοινωνία μας από το να ψάχνονται για γεγονότα που έγιναν κάποια χρόνια πίσω», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του σωματοφύλακα σε μια προσπάθεια να υποβιβάσει το θέμα.

Οπως και να ναι, είτε προχωρήσει η υπόθεση δικαστικά είτε όχι, σημασία έχει ότι όλος ο κόσμος έμαθε ότι ο Κάνιε, εκτός από εκκεντρικός και απαιτητικός, είναι μονίμως κακόκεφος και σφιχτός όταν έρχεται η ώρα του πουρμπουάρ. Αντιθέτως δείχνει ιδιαίτερα «ανοιχτός» όταν πρόκειται για το ύψος των αποζημιώσεων που απαιτεί από όσους τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους για τα χούγια του – η λίστα των οποίων είναι το ίδιο μακροσκελής με τον αριθμό πλαστικών επεμβάσεων της συμβίας του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook