Με 275 τεστ την ημέρα ανοίγει την Τετάρτη ο Τουρισμός στα Χανιά – Τι είπε ο Χαρδαλιάς και η Ντόρα μετά την σύσκεψη στο αεροδρόμιο | Video

με-275-τεστ-την-ημέρα-ανοίγει-την-τετάρτη-1065840

Με την διενέργεια 275 τεστ την ημέρα ανοίγει την 1η Ιουλίου ο Τουρισμός στα Χανιά, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες ελέω πανδημίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο αεροδρόμιο Χανίων.

Ο κ. Χαρδαλιάς που συμμετείχε σε σύσκεψη παρουσία της βουλευτού της Ν.Δ  Ντόρας Μπακογιάννη, εκπροσώπων του νομού και υπηρεσιακών παραγόντων είπε ότι υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα διενεργούν τα τεστ, επισημαίνοντας πως «δεν μιλάμε για τυχαία δειγματοληψία, μιλάμε για στοχευμένους ελέγχους που θα γίνονται με βάση το QR code που θα έχουν όλοι οι επιβάτες μπαίνοντας στη χώρα. Με βάση αυτό, θα έχει γίνει η επιλογή ποιους από αυτούς θα τεστάρουμε και σε 24 ώρες θα έχουμε τα αποτελέσματα για να μπορούμε να τα διαχειριστούμε.”

Επίσης όπως έγινε γνωστό υγειονομική ομάδα των ενόπλων δυνάμεων θα αναλάβει το κομμάτι της δειγματοληψίας, ενώ θα συνεπικουρείται από στελέχη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, σε συνεργασία με τους φορείς διαχείρισης του Αεροδρομίου.

Ακόμη ο κύριος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι η επιτροπή επιδημιολόγων σε σχέση και με τα σχετικά υπουργεία θα εκδώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα τις ανάλογες εγκυκλίους και έρευνες για τις ανοιχτές πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων εντάσσονται και τα πανηγύρια.

Από την πλευρά της η κα Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως ανοίγουμε με ασφάλεια και με αισιοδοξία, ήδη οι πρώτες πτήσεις που έρχονται καταγράφονται γεμάτες. Πλην Σουηδίας όλες οι υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες έχουν κλείσει αεροπλάνα για να έρθουν, και από την Νορβηγία και από την Δανία και από την Φιλανδία. ”

Επεσήμανε πάντως πως “όλοι ξέρουμε ότι θα περάσουμε πολύ μεγάλες δυσκολίες φέτος αλλά τουλάχιστον να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί.”

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Με 275 τεστ την ημέρα ανοίγει την Τετάρτη ο Τουρισμός στα Χανιά – Τι είπε ο Χαρδαλιάς και η Ντόρα μετά την σύσκεψη στο αεροδρόμιο | Video

  1. Είναι αν μη τι άλλο γελοία να θεωρεί και η Ντορούκλα τπν εαυτό της μέσα στους δεινοπαθούντες(!) λόγω ισοπέδωσης του Τουρισμού και να μιλάει στο α’πληθυντικό!Ποιά αυτή που θεωρείται μαζί με το σόϊ της απο τις πλουσιότερες πολιτικές οικογένειες του..κόσμου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook