Με 27 αθλητές στην «μάχη» της τεχνικής κολύμβησης ο ΝΟΧ

με-27-αθλητές-στην-μάχη-της-τεχνικής-κ-772520

Όπως είχε συμβεί και πέρσι, έτσι και φέτος, οι αγώνες «West Side Fins Festival» που διοργανώνουν οι δύο σύλλογοι του Περιστερίου, τα Δελφίνια και ο Γλαύκος, θα σημάνουν την αφετηρία της αγωνιστικής προσπάθειας για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου στο Κολυμβητήριο Περιστερίου, οπότε ο Ναυτικός Ομιλος θα έχει την πρώτη του φετινή αγωνιστική παρουσία εν όψει μιας σεζόν, που ακολουθεί -όπως και οι προηγούμενες- με μεγάλες προσδοκίες. Μεταξύ άλλων, η διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις, όπως ομιλία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέξανδρου Ξιάρχου και καταξιωμένων επιστημόνων, όπως της διατροφολόγου και προπονήτριας στον Ν.Ο. Χανίων, Κατερίνας Καλαμαρίδη.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη θα πάρει μέρος με 27 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής: Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κούτρης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεδάκης, Λελεδάκη, Μποφίλης, Ναναδάκη, Παπαγιαννάκης, Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook