Με 1 χρυσό κι 1 ασημένιο μετάλλιο επέστρεψαν οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου | Photos

με-1-χρυσό-κι-1-ασημένιο-μετάλλιο-επέστρ-1537061

Νέες αγωνιστικές επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ αφού οι αθλητές του επέστρεψαν από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζιου Ζίτσου που διεξήχθη στην BANJA LUKA της Βοσνίας το τριήμερο 16,17 & 18/9, με 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο καθώς και συμμετ οχή σε 3 μικρούς τελικούς!

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Μπομπολάκης στην κατηγορία Fighting -14 ετών -50 kg, την 2η θέση η Ηλέκτρα Χαλιβελάκη στην κατηγορία Fighting -14 -52 kg ενώ στους μικρούς τελικούς των κατηγοριών τους συμμετείχαν η Χρυσή Γιακουμάκη (FS -16 -63 kg), η Μαρία Ζουριδάκη (FS -16 -52 kg) και ο Νίκος Ζουριδάκης (FS -16 -46 kg).

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μάξιμος Γεωργογιαννάκης στην πολύ δύσκολη κατηγορία FS-16 -55 kg.

Τους αθλητές συνόδεψαν η προπονήτρια Μαρία Τσουρλάκη και ο Αντιπρόεδρος της ΕΦΕΟΖΖ Δημήτρης Μπιτσαξής.

Στα γενικά αποτελέσματα η Ελλάδα κατέκτησε την 3η θέση της γενικής κατάταξης στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 19 κράτη, με 16 Χρυσά, 26 Ασημένια και 23 Χάλκινα Μετάλλια, στα αγωνιστικά συστήματα Fighting System, Jiu Jitsu Newaza System.

O σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας για την εμφάνιση τους, καθώς και όλους τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Επιπλέον ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή του συλλόγου σε αυτό το Βαλκανικό Πρωτάθλημα LEFKORITIKO CRETAN HONEY – DERMANAKIS FAMILY για την χορηγία προς τους αθλητές καθώς και στο μόνιμο χορηγό της ομάδας ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook