MDC στα Χανιά: Χαλί, μοκέτα, δάπεδο, σκίαση, κουρτίνα, ύφασμα και ταπετσαρία από το 1982

mdc-στα-χανιά-χαλί-μοκέτα-δάπεδο-σκίαση-1054314

Το MDC ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1982, με αντικείμενο τα είδη εξοχής & Camping και τις μοκέτες, σε έναν χώρο μόλις 50τ.μ. και με ιδιοκτήτες τους Μανώλη Χαραλαμπάκη και Όλγα Μαστρομανώλη.

Σύντομα η επιχείρηση έχοντας ως άξονα τη διαρκή αναζήτηση και παρακολούθηση των εξελίξεων παγκοσμίως, επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες όπως stor, Vertical, rollers, πλαστικά δάπεδα, καθώς και ταπετσαρίες τοίχου.

Η πλήρης αποδοχή της επιχείρησης από το αγοραστικό κοινό το οποίο αγκάλιασε θερμά την ποιότητα τω προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, οδήγησε στην αναγκαία επέκταση του αρχικού χώρου. Έτσι, τo MDC μεταφέρθηκε σε χώρο 200 τ.μ., στην οδό Κυδωνίας 119,  δημιουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά καταστήματα της πόλης ως και σήμερα με ιδιοκτήτη τoν Κωνσταντίνο Χαραλαμπάκη και 6 εργαζόμενους.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν τα είδη εξοχής και camping, ενώ στη γκάμα των προϊόντων του προστέθηκαν τα υφάσματα επιπλώσεων, οι κουρτίνες και τα κουρτινόξυλα. Η αύξηση του κύκλο εργασιών οδήγησε στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της επιχείρησης και να διασφαλιστεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους τομείς του service και των τεχνικών εργασιών.

To MDC είναι μια εταιρεία που σέβεται την συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της, που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και τις εφαρμόζουμε αρμονικά στο χώρο σας και που υπόσχεται να προσπαθεί πάντα για την ποιότητα και τη συνέπεια σε κάθε συνεργασία.

«Τα 38 χρόνια εμπειρίας, η ποιότητα των υλικών, η προσεγμένη ως την τελευταία λεπτομέρεια εργασία μας και η άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες ενός σπιτιού, καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες (ιδιώτες και επαγγελματίες) αποτελώντας ταυτόχρονα τη… συνταγή της επιτυχίας», λέει ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπάκης.

Διεύθυνση: Κυδωνίας 119, Τηλέφωνο: +302821097433

Facebook page:  https://www.facebook.com/Mdc-1592891194277281/

Website:  https://mdc-greece.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook