Μαζί ή χώρια διακοπές;

μαζί-ή-χώρια-διακοπές-1062707

Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσεται ο σχεδιασμός κοινών διακοπών για τα ζευγάρια, αφού παρά την καλή διάθεση και τα ειδυλλιακά τοπία, δεν αργούν να εμφανιστούν και τα πρώτα σύννεφα.

Σε έρευνα σε 8.000 άτομα, το 95% των ερωτηθέντων απάντησε πως θέλουν άμεσα να ταξιδέψουν και μάλιστα εκτός συνόρων. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία παλαιότερων ερευνών είναι… εναντίον τους, αν είναι ζευγαρωμένοι.

1 στα 10 ζευγάρια χωρίζει αμέσως μετά τις διακοπές, ενώ το 40% των ζευγαριών παραδέχεται ότι θα γίνει τσακωμός τουλάχιστον μία φορά την ημέρα την περίοδο των διακοπών τους.

Τα συνηθισμένα «πεδία» τσακωμού είναι επιλογή μέρους για φαγητό, η επιλογή της παραλίας, το ωράριο ύπνου, και το κουβάλημα των αποσκευών.

Ακόμα, 1 στα 4 ζευγάρια τσακώνεται στις διακοπές για τη χρήση του κινητού, ενώ το 41% παραδέχεται ότι τα βράδια των διακοπών με τον/την σύντροφο είναι αφιερωμένα στη χρήση κινητών τηλεφώνων παρά στο σεξ ή την επικοινωνία.

Το 65% δημοσιεύει έως τρεις φορές την ημέρα εικόνες από τις διακοπές του στα social media, ενώ το 52% έχει υψηλές προσδοκίες για το σεξ στις διακοπές. Ωστόσο, το 60% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι τελικά απογοητεύεται.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook