«Μαζί για τα Χανιά»: Νέες υποψηφιότητες για την Νάνσυ Αγγελάκη

μαζί-για-τα-χανιά-νέες-υποψηφιότητε-835863

Δύο νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά» ανακοίνωσε η Νάνσυ Αγγελάκη. Ο λόγος για τον Νικόλαο Κρινόπουλο και την Ντίνα Τσαγκάρη-Σαρικάκη

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«Είμαστε Δήμος με πανέμορφη παλιά πόλη, μνημείο αρχιτεκτονικής, με ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα αεροδρόμια της χώρας, με ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά εμπορικά λιμάνια της μεσογείου, με μεγάλη έκταση παραθαλάσσιας τουριστικής ζώνης, με πανέμορφο ορεινό όγκο, με παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας αγροτικών προϊόντων, γενέτειρα του μεγάλου εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, έδρα μιας από τις σημαντικότερες ναυτικοαεροπορικές βάσεις του ΝΑΤΟ, μέσα στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας των τουριστών ανά τον κόσμο.

Κι όμως, μετά από όλα αυτά που έχουμε να καυχιόμαστε, φτάσαμε στις πιο χαμηλές θέσεις ευημερίας και ανάπτυξης, σε σχέση με άλλους δήμους της χώρας μας, χωρίς αυτοί να έχουν ούτε στο ελάχιστο τίποτα από τα παραπάνω πλεονεκτήματα.

Διότι εκ του αποτελέσματος οι επιλογές όλων μας τα τελευταία χρόνια ήταν επιεικώς λανθασμένες. Επιλέξαμε δημοτικούς άρχοντες ανεπαρκείς των περιστάσεων χωρίς όραμα και οδηγούμενους πάντα από στενά κομματικά συμφέροντα.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουν επιτέλους οι επί δεκαετίες ίδιοι αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν προσφέρει έργο.

Χορτάσαμε ανικανότητα και ανεπάρκεια.

Συμπορεύομαι με την Νάνσυ Αγγελάκη, άνθρωπο αυτόφωτο, δυναμικό, με μόνη σκέψη ότι όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να έχουμε λόγο για την πόλη που μας αξίζει .

ΜΑΖΙ με την Νάνσυ – ΜΑΖΙ για τα Χανιά.

ΝΤΙΝΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΣΑΡΙΚΑΚΗ

«Είναι η ανάγκη για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Χανίων.

Είναι η κοινωνία μας, ο άνθρωπος, που μου ενέπνευσαν ότι τα Χανιά, είναι υπόθεση όλων μας.

Στον άνθρωπο, τον οποίο σέβεται και αγωνίζεται για τα προβλήματά του, όπως έχει αποδείξει μέσα από την αυτοδιοικητική της πορεία, η υποψήφια δήμαρχος Χανίων, Νάνσυ Αγγελάκη.

“Συναντηθήκαμε” με την Νάνσυ Αγγελάκη στην κοινή αντίληψη ότι έχουμε ευθύνη και χρέος στα παιδιά μας για την πόλη που θα μεγαλώσουν. “Συναντηθήκαμε” στην ανάγκη για πράξη και δράση, γιατί από λόγια τα τελευταία χρόνια έχουμε “χορτάσει”.

Με την “γυναικεία ματιά”, με ευαισθησία, με γνώμονα την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων, με συνέπεια, διαφάνεια και μέσα από τον  διάλογο με την κοινωνίας μας θα θέτουμε τις προτεραιότητές μας, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας.

Όλοι μαζί, για τα Χανιά.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook