Μάζεψαν κόσμο στο σπίτι – θα πληρώσουν 3.000 ευρώ – Δεκάδες πρόστιμα στην Κρήτη

μάζεψαν-κόσμο-στο-σπίτι-θα-πληρώσουν-1132819

Μια νέα πινελιά στο γκρίζο φόντο των προστίμων την Τετάρτη, καθώς για πρώτη φορά από την επιβολή του lockdown, η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε πρόστιμο σε ιδιοκτήτες σπιτιών όπου εντοπίστηκε αδικαιολόγητη συγκέντρωση ανθρώπων. Δύο οικοδεσπότες στο Ηράκλειο θα γίνουν φτωχότεροι κατά 3.000 ευρώ ο καθένας μετά από αυτό, καθώς οι συγκεντρώσεις και οι εκδηλώσεις απαγορεύονται και εντός οικιών.

Κατά τα άλλα, επιβλήθηκαν 62 πρόστιμα για μάσκες, 10 στα Χανιά – 8 σε πεζούς και 2 σε υπαλλήλους, 5 στο Ρέθυμνο – όλα σε πεζούς, 35 στο Ηράκλειο – όλα σε πεζούς, 12 στο Λασίθι – 5 σε πεζούς και 7 σε επιβάτες οχημάτων.

Όσο για παραβάσεις μετακίνησης, σημειώθηκαν 6 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 56 στο Ηράκλειο (περιλαμβάνονται και οι 2 συγκεντρώσεις σε σπίτια που αναφέρθηκαν παραπάνω), 7 στο Λασίθι και 1 στον ΒΟΑΚ.

Επίσης, πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε σε κατάστημα λιανικού εμπορίου στο Ηράκλειο, που άνοιξε ενώ έπρεπε να είχε παραμείνει κλειστό.

zarpanews.gr

One thought on “Μάζεψαν κόσμο στο σπίτι – θα πληρώσουν 3.000 ευρώ – Δεκάδες πρόστιμα στην Κρήτη

  1. Αυτό μόνο σε χώρα αστυνομικών που ρουφιανοφέρουν μπορεί να γίνεται, ούτε οι Γερμανοί την κατά η δεν τα έκαναν αυτά αφού τα πρόστιμα δεν έχουν να κάνουν με κυκλοφοριακές η άλλες παραβάσεις ποινικού η αστικού κώδικα, είναι απλώς ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ, ΑΝΤΥΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !
    Ντροπή και αισχος !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook