Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το «κράξιμο» των εκπομπών και το «καρφί» της Τσιμτσιλή για τον Λιάγκα

μαυρίκιος-μαυρικίου-το-κράξιμο-των-1384575

Εδώ και μερικά 24ωρα ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρίκιου και της Ιλαέριας Ζήση στον Άγιο Κωνσταντίνο έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ψυχαγωγικών εκπομπών και να κάνει τους παρουσιαστές να πετάξουν καρφιά ο ένας για τον άλλο.

Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν αρχικά τα λεγόμενα του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Το καρφί της Σταματίνας στον Λιάγκα

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς η Σταματίνα πήρε θέση και για την ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Γιώργου Λιάγκα.

«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια οι συνεργάτες της Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου συμφώνησαν ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε καλή διάθεση και ήθελε να του πει να προσέχει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όμως συνέχισε λέγοντας για τον συνάδελφό της Γιώργο Λιάγκα: «Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”. Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά…».

Τι είπε ο Μπιμπίλας για τον Μαυρίκιο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε χθες στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση όπου ήταν καλεσμένος. «Στηλιτεύτηκα επειδή πήγα στον αρραβώνα, πήρα μηνύματα εκείνη την ώρα “γιατί πήγες στον αρραβώνα;”. Εγώ είμαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και όταν με καλούν πάω που αισθάνομαι ότι πρέπει να πάω, θα πάω. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι ο Μαυρίκιος πρέπει να γίνει περίγελος. Εγώ θεωρώ ότι είναι συνυπεύθυνος και ο Μαυρίκιος γι’ αυτό που συμβαίνει και τα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για να συνεχίσει: «Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια. Αυτό πρέπει να προσεχθεί, γιατί έχει ξεφύγει, η απέραντη δημοσιότητα δεν θα κάνει καλό και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, δεν ήρθα να κάνω πλάκες».

Η απάντηση του Μαυρίκιου στον Μπιμπίλα και τον Λιάγκα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ έδωσε την απάντησή του: «Τον Σπύρο τον αγαπάω πάρα πολύ, χρόνια τώρα. Μου έκανε την τιμή να είναι κοντά μου σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του αρραβώνα και είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ τους καλλιτέχνες. Δεν μπορώ να νιώσω κακία γι’ αυτόν. Είναι τόσα πολλά αυτά που κάνει και προσφέρει στους ηθοποιούς που δεν μπορώ να θυμώσω ή να στεναχωρηθώ. Καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο είπε αυτό που είπε, ίσως το είπε σαν συμβουλή για να με προστατέψει. Σίγουρα όμως ήταν άστοχη η σύγκριση με την Έφη Θώδη».

Ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα του: «Εξακολουθώ να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος. Δεν μπορώ να δημοσιεύσω τα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο και είναι πάρα πολλά.

Το τι μας λένε και το πόσο θετικά τα βλέπουν όλα αυτά… Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε όλο αυτό που ζούμε με την Ιλάειρα και να μην το κρατήσουμε μυστικό. Καθημερινά δεχόμαστε προτάσεις για να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί με την Ιλάειρα ως ζευγάρι και θα κάνουμε πράγματα», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Tlife.

Όσο για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Εννοείται θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Ο κύριος Λιάγκας έχει πολύ καυστικό σχόλιο σε αυτά που λέει. Εξάλλου και εγώ και η Ιλάειρα αγαπάμε και τη Φαίη η οποία απ’ την αρχή ήταν με το μέρος μας».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook