Μαξίμου: Με μαθητές γιόρτασε ο Μητσοτάκης την αποκατάσταση της Δημοκρατίας | Photos

μαξίμου-με-μαθητές-γιόρτασε-ο-μητσοτά-897653

Έναν διαφορετικό τρόπο για να εορταστεί η ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας, σαν σήμερα πριν από 45 χρόνια, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε 15 μαθητές Λυκείου (κάποιους μάλιστα από ειδικά Λύκεια) στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησε μαζί τους.

Όπως εξηγεί μάλιστα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτώωσης η συζήτηση αφορούσε ακριβώς τη δημοκρατία. «Το πρώτο που τους είπα είναι ότι σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι προσωρινοί για όσο καιρό το επιλέγουν οι πολίτες», γράφει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Αυτή την ώρα εξάλλου, με την ευκαιρία της 45ης Επετείου  Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, διεξάγεται στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η καθιερωμένη εδώ και χρόνια δεξίωση.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η δεξίωση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της τραγωδίας με τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Fcacebook

«Γιορτάσαμε διαφορετικά σήμερα την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Προσκεκλημένοι στο Μαξίμου ήταν 15 μαθητές με τους οποίους είχα μια εξαιρετική συζήτηση. Το πρώτο που τους είπα είναι ότι σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι προσωρινοί για όσο καιρό το επιλέγουν οι πολίτες

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τρόπο να περάσω αυτή τη σημαντική μέρα από το να συζητώ με νέα παιδιά για θέματα που αφορούν τη δημοκρατία μας, τους νόμους, την ιστορία του Κράτους μας. Ευχαριστώ τους μαθητές που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για αυτή την επίσκεψη».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook