Ματωμένη Πρωτομαγιά στα Χανιά… Δύο νεκροί και μια τραυματίας σε τροχαίο στο Πλατάνι | Photos

ματωμένη-πρωτομαγιά-στα-χανιά-δύο-νε-853310

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο μήνας στα Χανιά. Ένα τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Χανίων-Ρεθύμνου, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2 άτομα και να τραυματιστεί ακόμα ένα.

Το δυστύχημα συνέβη στο Πλατάνι, περίπου στο ύψος του κόμβου Ναυστάθμου με την εμπλοκή των τριών εικονιζόμενων οχημάτων στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και δύο μηχανών μεγάλου κυβισμού.

Αποτέλεσμα της τραγικής σύγκρουσης, ήταν να χάσει τη ζωή του ακαριαία ένας νεαρός με τη μια μηχανή, ενώ ένας ακόμη 57χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο.Στο σημείο κινούνταν σημειωτόν τα οχήματα με κατεύθυνση από Χανιά προς Ρέθυμνο, λόγω της αυξημένης κίνησης που επικρατεί στα Μεγάλα Χωράφια, όπου έχουν τοποθετηθεί φανάρια.Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα επι τόπου ο νεαρός αναβάτης της μίας μηχανής, ο οποίος παρελήφθη νεκρός από το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων μαζί με τους δύο τραυματίες. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Νοσοκομείο και ο 57χρονος τραυματίας που είχε μεταφερθεί νωρίτερα, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται η σύζυγός του, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής που προέβη σε πλύση του οδοστρώματος, ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο τμήμα της Εθνικής οδού πραγματοποιούνταν με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσα από τη Σούδα, από στους κόμβους του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και του ΒΙΟ.ΠΑ.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Ματωμένη Πρωτομαγιά στα Χανιά… Δύο νεκροί και μια τραυματίας σε τροχαίο στο Πλατάνι | Photos

  1. Ο πρωθυπουργός μετά τα εγκαίνια των νέων αυτοκινητοδρόμων του Ηρακλείου να έρθει και στις κηδείες στα Χανιά, μαζί με τον κύριο Περιφερειάρχη και όλους αυτούς που φροντίζουν φέτος για το αίμα που θα χυθεί στα χιλιόμετρα πρίν και μετά τα Μεγάλα Χωράφια…

    1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ;
      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….
      ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 40 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ… ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΖΩΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ.
      ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ….
      πες τωρα οτι θες… δεν θα δωσω καμια απαντηση….
      δεν κανω πολιτικη με το αιμα των συνπολιτων μου…

      1. Σώπα καλέ, σου εθηξαν το κόμμα και έπαθες κάτι δηλαδή?

        Τι είπε που δεν είναι αλήθεια? Ο καλός κ. Περιφερειάρχης έχει φτιάξει πάρα πολλά κομμάτια του εκεί δικτύου αλλά εδώ δεν έχει πέσει ούτε σεντς για να κουρευτούν οι θάμνοι, δέντρα και σφακες στο πλάι του δρόμου.

        Δύο μήνες έχουν περάσει από τις κατολισθήσεις και ακόμα υπάρχουν πεσμένα χώματα μέσα στον δρόμο (βλέπε στο Πλατάνι, αμέσως μετά τις ταβέρνες). Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα καθάρισαν τα χώματα από εκεί που έγινε σήμερα το τροχαίο και λίγο πριν την κλειστή αριστερή στροφή, πριν φτάσουμε στον Ακρυμνιο.

        Αλλά μάλλον εσύ σύνομε, σε άλλο τόπο ζεις, όπως και οι τοπικοί «άρχοντες»

  2. Απαξιωση -οικονομικη, ποκιτικη, πολιτισμικη- των Χανιων σε υποδομες (οπως παντα), απαξιωση της ζωης απο τους οδηγους (οπως παντα), ατελειωτη η λιστα των θανατων (οπως παντα).
    Τση κακομοιριάς μας το καταντιο (οπως παντα).
    Καλα μυαλα στους δρομους κ φυλαχτειτε, πηγαινετε πιο σιγα, σας παρακαλω.

  3. οι πολιτικοι σας φταινε;;; ο δρομος σας φταιει;;; για κοιταχτειτε στον καθρεφτη και προσπαθηστε να θυμηθητε ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγατε συμφωνα με τους δεικτες ταχυτητας και τον Κωδικα; Αν οδηγειτε ηρεμα και εστιασμενα παντα ΑΡΓΑ τιποτα κακο δεν θα σας βρει. Ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ… Λυσσατε στους δρομους και τρεχετε και κανετε 2πλα και 3πλα προσπερασματα για να πατε ΠΟΥ; για 5′ μονο να φτασετε πιο γρηγορα;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook