Ματίνα Παγώνη: Το πράσινο σακάκι, τα σχόλια για ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Παπανδρέου

Με πράσινο σακάκι εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την ενδυματολογική της επιλογή να προκαλεί τα σχόλια των παρουσιαστών.

“Η κ. Παγώνη ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήδη… Το φόρεσε το πράσινο μόλις άκουσε Γιώργος Παπανδρέου” ανέφερε ο Παναγιώτης Στάθης με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να μην αφήνει αναπάντητη την… αιχμή.

“Δεν θα σας αφήσω χωρίς απάντηση” είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

“Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Αυτό σημαίνει ότι θα βγούμε από τον κορονοϊό, θα βγούμε από την νόσο, θα πάμε μπροστά, θα είμαστε ελεύθεροι. Οπότε σταματάτε τα υπόλοιπα σχόλια…” τόνισε.

Ο Παναγιώτης Στάθης επανήλθε σημειώνοντας ότι το πράσινο κυριαρχεί. “Για λίγο κυριαρχεί, τώρα αυτές τις ημέρες” ανταπάντησε γελώντας η Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα τι θα έκανε αν της έκαναν πρόταση από το ΠΑΣΟΚ να πολιτευθεί ανέφερε ότι “όταν είσαι σε μια παράταξη από την ημέρα που γεννήθηκες, δεν πας σε άλλη. Η παράταξη είναι μία”.

 

Χαμός στο twitter με τις εμφανίσεις της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ματίνα Παγώνη προκαλεί σχόλια με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Τον Μάιο προκάλεσε χαμό στα social media με την εμφάνιση… στα μπλε σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ήταν μεταξύ των καλεσμένων σε μία γιορτή που στήθηκε στον κήπο του ραδιομεγάρου, την ημέρα του Πάσχα, και έκλεψε την παράσταση, καθώς επέλεξε να ντυθεί σε τόνους μπλε ελεκτρίκ, συμπληρώνοντας το λουκ της και με γυαλιά ηλίου στους ίδιους χρωματισμούς.

Το ίδιο είχε γίνει με ένα σακάκι που επέλεξε να βάλει σε τηλεοπτική της εμφάνιση, το οποίο ήταν παρόμοιο με αυτό που είχε βάλει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ