Ματίνα Παγώνη: «Έρχονται δύσκολοι μήνες, είμαστε ήδη στο τρίτο κύμα» – Πότε εκτιμά ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα

ματίνα-παγώνη-έρχονται-δύσκολοι-μήν-1163534

Σε δυο επίπεδα υγειονομικής ασφάλειας είναι χωρισμένη η Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Την κατάσταση της πανδημίας στην χώρα αλλά και τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύει από σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας σχολίασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο newsbomb.gr.

«Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Είμαστε ήδη στο τρίτο κύμα. Εάν τα μέτρα τηρηθούν σωστά από όλους τους πολίτες, χωρίς εικόνες συνωστισμού και πολλά τεστ καθημερινά, εκτιμώ πως η Αττική θα βγει γρήγορα από το κόκκινο. Έρχονται δύσκολοι μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν τέλος Μαρτίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «δεν νομίζω πως αν ακολουθήσουμε πιστά όλα όσα σας προανέφερα, θα έχουμε μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων, θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνουμε στους τριψήφιους αριθμούς. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι υπεύθυνα και να προφυλάξουμε πρώτα εμάς και μετά τους γύρω μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook