«Ματιές στην Κρητική Μουσική»: Μια συναυλία από τους Νίκο και Αντώνη Ξυλούρη – Δείτε βίντεο

ματιές-στην-κρητική-μουσική-μια-συν-1432225

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης μας παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών με τίτλο «Ματιές στην Κρητική Μουσική».

Η μουσική παραγωγή που πραγματοποιήθηκε για το κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture, είναι διαθέσιμη – on demand – από σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» και στον παρακάτω σύνδεσμό εδώ.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης, δυο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, με μια μεγάλη οικογενειακή ιστορία να τους ακολουθεί, πορεύονται στη σημερινή μουσική πραγματικότητα με σεβασμό στο παρελθόν και μουσικές ανησυχίες για το μέλλον. Μας παρουσιάζουν την παραδοσιακή μουσική της Κρήτης και άλλους ήχους τρυπώνοντας σε διαφορετικά μονοπάτια με μια ιδιαίτερη δυναμική και ένα δικό τους φρέσκο πολλά υποσχόμενο τρόπο!

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης, με αφετηρία πάντοτε τα κρητικά μουσικά ακούσματα και την παράδοση, πραγματοποιούν εμφανίσεις στην Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας μια μοναδική ενέργεια επί σκηνής! Μέσα από τη διαδικτυακή τους συναυλία θα μας ταξιδέψουν με μουσικές γεμάτες ένταση, ρυθμό και θα μας παρασύρουν στη μαγεία του όμορφου τόπου τους.

Συντελεστές: Νίκος Ξυλούρης (Μαντολίνο – Λύρα – Τραγούδι), Αντώνης Ξυλούρης (Λαούτο – Τραγούδι), Γιώργης Σταυρακάκης (Λαούτο), Χάρης Μπάκας (Κρουστά), Μάρκος Πινακουλάκης (Ήχος), Νίκος Εργαζάκης – Άρης Μπακαλάκης (Κάμερες), Γιώργος Ρώμας (Φώτα), Γιώργος Τζωρτζάκης (Σκηνοθεσία) Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook