Μαθήτριες από την Κρήτη: Πώς έχασαν τον έλεγχο του τετράτροχου και «βούτηξαν» στον Θερμαϊκό

μαθήτριες-από-την-κρήτη-πώς-έχασαν-τον-1444281

Η βόλτα με το τετράτροχο ποδήλατο παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία μεσημέρι της Πέμπτης, 12 Μαΐου, για τις δύο μαθήτριες από την Κρήτη, οι οποίες έπεσαν στα νερά του Θερμαϊκού, καθώς έχασαν τον έλεγχο του οχήματος (δείτε εδώ).

Ειδικότερα οι μαθήτριες του Γυμνασίου Μαλίων αποφάσισαν να απολαύσουν τη βόλτα τους στη παραλιακή της Θεσσαλονίκης, παρά τις συστάσεις των καθηγητών και τον κανονισμό της σχολικής εκδρομής, η οποία όμως εξελίχθηκε σε περιπέτεια, καθώς έπεσαν στη θάλασσα, κοντά στον Λευκό Πύργο.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια κατάφεραν να βγουν μόνα τους από τη θάλασσα και έτσι αποφεύχθηκαν τα… χειρότερα, με τα ίδια να μας περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν, ενώ στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Για το περιστατικό – που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος – μίλησε ο διευθυντής του Γυμνασίου και Λυκείου, Δημήτρης Χουρδάκης, ο οποίος και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των κοριτσιών και όπως ο ίδιος περιγράφει, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση.

Την ίδια ώρα οι μαθήτριες υποστηρίζουν ότι το τετράτροχο ποδήλατο είχε κάποιο πρόβλημα στα φρένα, και αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει κλήση και να πέσουν στα νερά του Θερμαϊκού. Για καλή τύχη και των δύο γνώριζαν κολύμπι.

Παράλληλα έντονο προβληματισμό προκαλεί η ενοικίαση δίκυκλων και άλλων μέσων μεταφοράς σε ανήλικα παιδιά, ζήτημα το οποίο επανέρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο, με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο να στέλνει τα δικά του μηνύματα προς τα συναρμόδια υπουργεία.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook