Μαθιουλάκης: Τον Πλατανιά τον παραχωρώ, όχι όμως στα λαμόγια που «ανθούν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

μαθιουλάκης-τον-πλατανιά-τον-παραχωρ-413509

Ανακοίνωση με σκληρούς όρους και βαρείς χαρακτηρισμούς εξέδωσε ο μέχρι πρότεινος πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς και επιχειρηματίας, Μανώλης Μαθιουλάκης, ανακοινώνοντας και επίσημα την πρόθεσή του να αποσυρθεί από το «τιμόνι» της ομάδος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μαθιουλάκης αναφέρει ότι η απόφασή του να αποχωρήσει «είναι οριστική και αμετάκλητη», ενώ τονίζει πως δεν πρόκειται να πουλήσει τις μετοχές του στην ομάδα, αλλά «αν κάποιοι ενδιαφέρονται ευχαρίστως τις παραχωρώ. Με έναν αδιαπραγμάτευτο όρο όμως: η ομάδα δεν θα παραχωρηθεί σε κάποια από τα λαμόγια που «ανθούν»στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε μία τέτοια περίπτωση καλύτερα να διαλυθεί».

Αναφέρει δε πως οι «όποιες ελάχιστες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν», θα διευθετηθούν από τον ίδιο προσωπικά στο σύνολό τους.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Μανώλη Μαθιουλάκη:

zarpanews.gr

One thought on “Μαθιουλάκης: Τον Πλατανιά τον παραχωρώ, όχι όμως στα λαμόγια που «ανθούν» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

  1. να πληρώσει και ότι οφειλές δημιούργησε σε τοπικές επιχειρήσεις…από την επάνδρωση των σπιτιών των ποδοσφαιριστών των προπονητών και των ακαδημιών….κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στα γραφεία τους για να αναλάβουν τα χρέη αυτά…σε όσους στήριξαν την ομάδα με χορηγίες διαφημίσεις κτλ γύρισε την πλάτη. ντροπή και μόνο ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook