Ματαιώνεται και επίσημα το καρναβάλι στην Κίσσαμο

ματαιώνεται-και-επίσημα-το-καρναβάλι-1004860

Λαμβάνοντας υπόψη την υπ’ αριθμό πρωτ 13776/27-02-2020 ΚΥΑ των Υπουργείων Υγείας , Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών και το ΦΕΚ 648/27-02-2020 (τεύχος Δεύτερο) σχετικά με τη «Ματαίωση αποκριάτικων εκδηλώσεων και εκδηλώσεων Καθαράς Δευτέρας» λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας έναντι στον COVID-19, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου υποχρεούται να ακολουθήσει ματαιώνοντας όλες τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις , μια διοργάνωση θεσμό για τον τόπο της Κισσάμου.

Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς, υποστηριχτές καθώς και κάθε είδος εθελοντικής πράξης και στήριξης σε αυτή μας την προσπάθεια προετοιμασίας και προβολής του αποκριάτικου τριημέρου στην Κίσσαμο .

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στις καρναβαλικές ομάδες, στους συλλόγους γονέων, τα αθλητικά , πολιτιστικά σωματεία και στα σώματα ασφαλείας που θα συμμετείχαν φέτος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις υποσχόμενοι ότι θα στηρίξουμε αυτό τον θεσμό με όλες μας τις δυνάμεις.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε θερμά τους καρναβαλιστές να προμηθευτούν τις στολές τους από τις ομάδες, ώστε να μειωθεί η οικονομική επιβάρυνση των αρχηγών.

Ευχόμαστε και υποσχόμαστε ένα δυναμικό παρόν το 2021 !!!

Καλό Τριήμερο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook