Masterchef: Το σοκ του Κουτσόπουλου για τους… 17 αρραβώνες του «Μπόμπαινα» | Video

masterchef-το-σοκ-του-κουτσόπουλου-για-τους-17-α-1398911

Το χθεσινό MasterClass του MasterChef ήταν αφιερωμένο μεν στο φιλετάρισμα του ψαριού αλλά και στις αποκαλύψεις του Δημήτρη Ταϊρίδη, άκα Μπόμπαινα για την προσωπική του ζωή, οι οποίες και σόκαραν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Αυτός που κατάφερε να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις του κοινού ήταν και πάλι ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως Μπόμπαινας. Ο Δημήτρης ξάφνιασε αρχικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Για το MasterClass, ο Μπόμπαινας εμφανίστηκε με καπέλο και χωρίς γυαλιά, αφήνοντας τον σκούφο του στο σπίτι.

Η ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξαφνιάστηκε ευχάριστα από την αλλαγή αυτή του παίχτη. Έπειτα, ο Σεφ Κουτσόπουλος, έβαλε ένα challenge στους παίκτες, οι οποίες έπρεπε να πουν στον σεφ με ποιον από τους τρεις κριτές:

Α. θα έβγαιναν ραντεβού

Β. Θα τον παντρεύονταν

Γ. θα τον έστελναν σπίτι.

Σοκαρίστηκε και ο σεφ Κουτσόπουλος

Παίρνοντας τον λόγο, ο Δημήτρης, ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού MasterChef, πήρε τον λόγο και εξήγησε πως δεν θα παντρευόταν κανέναν από τους κριτές, σχολιάζοντας πως δεν έχει παντρευτεί ποτέ, παρά το γεγονός πως έχει αρραβωνιαστεί 17 φορές και έχει δώσει υπόσχεση να δώσει δαχτυλίδι αρραβώνων και στην 18η αγαπημένη του μόλις θα βγει από το παιχνίδι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρχικά σοκαρίστηκε και θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του παίκτη, ο οποίος καμάρωνε για τις φορές που έφτασε στον κοσμηματοπώλη για να αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων.

Κάπου εκεί, η λογική σταμάτησε και αρχίσαμε να απορούμε πώς ακριβώς μπορεί κάποιος να νιώθει περήφανος για τις γυναίκες, οκτώ στον αριθμό με τις οποίες αρραβωνιάστηκε 17 ολόκληρες φορές.

queen.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook