MasterChef: Tα «μαργαριτάρια» των αγεωγράφητων – «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου»

masterchef-tα-μαργαριτάρια-των-αγεωγράφητων-8-1624030

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef με ένα τεστ δημιουργικότητας, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, οι δοκιμασίες της Δευτέρας θα εναλλάσσονται.

Το θέμα της ημέρας ήταν πιάτα με έθνικo χαρακτήρα και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε, να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές κουζίνες.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σε κάθε Mystery Box ή Τεστ Δημιουργικότητας, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας, θα έχει στη διάθεση του μερικά πλεονεκτήματα. Έτσι οι κριτές ζήτησαν από τον αρχηγό των «Μπλε», Γιώργο Πορφύρη, να αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί, καθώς και να δώσει σε έναν παίκτη της επιλογής του, το πρώτο ζευγάρι υλικών.

Στη συνέχεια Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους επίδοξους σεφ, να δείξουν στον χάρτη τη χώρα που τους ανατέθηκε, με τους αγεωγράφητους του διαγωνισμού να… κλέβουν την παράσταση.

Η Μαρία εξέπληξε τον Σωτήρη Κοντιζά, όταν συνέκρινε την Κύπρο με τον πληθυσμό της Κίνας: «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου, δεν θα είναι 10 εκατομμύρια;» αναρωτήθηκε.

Δείτε το βίντεο

protothema.gr

One thought on “MasterChef: Tα «μαργαριτάρια» των αγεωγράφητων – «Ο πληθυσμός της Κίνας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από της Κύπρου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook