MasterChef: Συγκινήθηκε μέχρι και ο «Μπόμπαινας» με την αποχώρηση – Eκτόξευσε τα βέλη του στον υπεύθυνο

masterchef-συγκινήθηκε-μέχρι-και-ο-μπόμπαινα-1439185

Η κόκκινη ομάδα έχασε στην Ομαδική Δοκιμασία και στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef (6/5) τα μέλη της κλήθηκαν να καταλογίσουν τις ευθύνες της ήττας και να ψηφίσουν ανάλογα. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ασφαλής από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού έχει την κάρτα ασυλίας στα χέρια του. Παρομοίως και ο Γιάννος Σδούγκας, που κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας.

Με μόνο τρία μέλη της ομάδας να μπορούν να ψηφιστούν, οι ψήφοι δόθηκαν με «βαριά καρδιά» και συναισθηματική φόρτιση.

Με υποψήφιους προς αποχώρηση την Καλλιόπη και τον Μάριο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Πάνο που είχε την κάρτα ασυλίας, αν θα τη χρησιμοποιούσε για να «σώσει» κάποιον από τους δύο.

Ο σεφ και κριτής υπενθύμισε στους παίκτες ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα γινόταν χρήση της κάρτας στο φετινό MasterChef.

«Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου γιατί ήμουν κι εγώ αρχηγός και συνέβαλα στην ήττα. Με πονάει πολύ που είναι ο Μάριος κάτω και θα ήθελα να του δώσω την κάρτα, ωστόσο το ηθικό κομμάτι δε με αφήνει να κατεβάσω τον Νικήτα. Νιώθω πιο ηθικό να “κάψω” την κάρτα σήμερα», είπε απευθυνόμενος στους κριτές και τους συμπαίκτες του ο Πάνος.

«Οπότε δε κάνουμε χρήση απ’ ότι καταλαβαίνω…», τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον παίκτη να απαντάει ότι δε θα γίνει.

Με την απόφαση να μη χρησιμοποιήσει την κάρτα συμφώνησε και η Καλλιόπη, παρότι ήταν υποψήφια.

«Δε θα ήταν δίκαιο να μου δώσει εμένα την κάρτα αφού με έχει ψηφίσει, του έχω ζητήσει να μαγειρέψω και να κατέβαινε ο Νικήτας κάτω, δε θα ήταν και τίμιο. Θα με ενοχλούσε πάρα πολύ εμένα, γιατί ήταν κάτι το οποίο κράζαμε και θα το κάναμε κι εμείς οι ίδιοι», δήλωσε ο Μάριος, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Καλλιόπη ή Μάριος; Ποιος παίκτης αποχώρησε

Ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, από τον καλεσμένο chef Δημήτρη Παμπόρη, περίμενε τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, Μάριος και Καλλιόπη έπρεπε να ετοιμάσουν με ακρίβεια λαβράκι ψημένο με καρύδα – Κρέμα κουνουπίδι / σάλτσα κακάο / burger με ψωμάκι ατμού με κροκέτα λαβράκι και aioli από χαβιάρι. Απλό; Καθόλου!

Η παγίδα στην αποψινή δοκιμασία βρισκόταν στις αναλογίες των υλικών. Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Παμπόρης, επειδή ακριβώς πάρα πολλά στοιχεία θεωρητικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, απαιτείται προσοχή στις δοσολογίες.

Σε τελική ανάλυση των πιάτων των δύο παικτών από τους κριτές, η Καλλιόπη κατάφερε να έχει την καλύτερη βαθμολογία. Απέσπασε 30 βαθμούς, ενώ ο Μάριος 28 και η βασική τους διαφορά, όπως τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ήταν ότι το μπέργκερ του Μάριου δεν τρωγόταν.

Συντετριμμένος με την αποχώρηση του κολλητού του φίλου ήταν ο Παναγιώτης. Το ίδιο και ο Νίκος ο Ιταλός, ο οποίος είπε ότι όλοι αγαπούν τον Μάριο στον διαγωνισμό.

Εντύπωση τώρα έκαναν τα καλά λόγια μέχρι και του Δημήτρη Ταϊρίδη ή «Μπόμπαινα» για τον παίκτη που έφυγε. «Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον Μάριο» είπε ο Δημήτρης και ταυτόχρονα εκτόξευσε τα βέλη του για την Ελπίδα Μορφούλη «Δεν ήθελε να μείνει στο διαγωνισμό ο Μάριος, ήθελε να φύγει και βαρέθηκε. Δεν φταίει ο διαγωνισμός αλλά όλα αυτά που είδε. Ο διαγωνισμός θα έπρεπε να είναι μια μίτρα ιδεών, μαγειρικής και συζητήσεων. Ξέρετε τι είναι; Ένα κ…ο ψ…ν» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef.

Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό κατά τον ίδιο; «Κυρία Μορφούλη γεια σας. Άει στο δ…ο».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook