MasterChef: Στην Τοσκάνη οι δύο φιναλίστ – Η πρώτη δοκιμασία και το ζητούμενό της

masterchef-στην-τοσκάνη-οι-δύο-φιναλίστ-η-πρώ-1461175

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τοσκάνη ταξίδεψαν κριτές και φιναλίστ για τις ανάγκες των τελικών που συνεχίζονται στο MasterChef της Δευτέρας.

Με τον διαγωνισμό μαγειρικής να βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη καλούνται να μονομαχήσουν, με το βλέμμα τους στραμμένο στην διεκδίκηση του τίτλου, του επάθλου και των 50.000 ευρώ.

Κατά το ταξίδι τους στην Ιταλία οι δύο παίκτες καλούνται να αναμετρηθούν μαγειρικά σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες, συνεχίζοντας την συγκέντρωση πόντων για την τελική βαθμολογία που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/6) Παναγιώτης και Καλλιόπη έφτασαν στο σημείο, όπου θα διεξαχθεί η πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία του ταξιδιού τους. Ο λόγος για τον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano, όπου λειτουργεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ιταλία, η “Osteria di Pasignano”.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα μενού τριών σταδίων, με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι, έχοντας στην διάθεσή τους 2 ώρες. Οι φιναλίστ πρέπει να εμπνευστούν από το περιβάλλον τους, ενώ ανάμεσα στα υλικά θα υπάρχει και ένα κρασί.

Τις μαγειρικές προσπάθειες των διαγωνιζόμενων έκρινε ο chef του εστιατορίου, Matteo Lorenzini, ο οποίος έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook