MasterChef: Πρωτοφανές! Εξοργισμένοι οι κριτές έβγαλαν 9 υποψήφιους προς αποχώρηση!

masterchef-πρωτοφανές-εξοργισμένοι-οι-κριτές-815534

Χαμός έγινε στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef. Αυτό που συνέβη ήταν πρωτοφανές, καθώς οι κριτές αποφάσισαν να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση εννέα διαγωνιζόμενους.

Τα τρία χειρότερα πιάτα είχαν οι Παντελής Βούρος, Άλκηστις Αλεξάκη και Μαρία Τσαπράνη, ωστόσο, δεν θα είναι οι μόνοι που θα παλέψουν για τη θέση τους στο σπίτι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας εκ μέρους και των άλλων δύο κριτών, ανακοίνωσε πως στη δοκιμασία αποχώρησης θα μπουν και οι Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook