MasterChef: Ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ του τελικού;

masterchef-ποιοι-θα-είναι-οι-δύο-φιναλίστ-του-τε-1456462

Ο Νικήτας Μπατσικούρας ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στις προηγούμενες δοκιμασίες και αποχώρησε από το MasterChef 2022. Τι θα δούμε όμως στο νέο επεισόδιο;

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, είναι οι φιναλίστ των τελικών του φετινού διαγωνισμού και ανάμεσα τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος.

Και οι τρεις τους έχουν περάσει «δια πυρός και σιδήρου», αφού ο δρόμος για τον τελικό ήταν μακρύς, δύσκολος και γεμάτος απαιτητικές δοκιμασίες. Κατάφεραν, όμως, να επιδείξουν μαγειρική αντοχή, επιμονή και στοχοπροσήλωση, κερδίζοντας επάξια τη θέση τους στους τελικούς του MasterChef 2022.

Φέτος οι τελικοί ξεκινούν με τρεις φιναλίστ, αλλά στον τερματισμό θα φτάσουν μόνο δυο.

Μέσα από δυο απαιτητικές δοκιμασίες θα αναδειχθούν οι δυο διαγωνιζόμενοι, που θα τα καταφέρουν και οι βαθμολογίες, που θα συγκεντρώσουν, θα τους ακολουθήσουν μέχρι το τέλος τους διαγωνισμού.

Στο τέλος της ημέρας, ο τρίτος καλύτερος, δυστυχώς, θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κηρύσσουν και επίσημα την έναρξη των φετινών τελικών με την τελευταία δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναδείξουν σε πρωταγωνιστή ένα αγαπημένο υλικό, που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα πιάτα τους και να μην αφήσουν τη «συγκίνηση» να τους παρασύρει.

Τη σκυτάλη παίρνει μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon. Σε αυτή τη φάση, η βαθμολογία του καλεσμένου chef θα είναι και η μοναδική της βραδιάς και θα καθορίσει τους δύο, που θα συνεχίσουν!

Η κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ, γνώριζαν εξαρχής ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και αυτή είναι η στιγμή να αποδείξουν και οι τρεις φιναλίστ ότι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να κρατήσουν το όνειρο ζωντανό.

Ποιοι θα είναι, όμως, οι δυο που θα τα καταφέρουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook