MasterChef: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η είσοδος παλιού παίκτη που φέρνει αναστάτωση

masterchef-οι-τρεις-υποψήφιοι-προς-αποχώρηση-κ-1623824

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 2023, απέδειξε ότι ο φετινός διαγωνισμός είναι πιο απαιτητικός από ποτέ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μαγειρικού εφησυχασμού καθώς μια ακόμη αποχώρηση είναι προ των πυλών.

Μετά το πρώτο Mystery Box το βράδυ της Δευτέρας, σειρά είχε το πρώτο Test Δημιουργικότητας, που απαιτούσε από τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να αναδείξουν δημιουργικά στα πιάτα τους το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Η δοκιμασία ήταν μια αγαπημένη μαγειρική δοκιμασία από τα παλιά, αφού η κουζίνα γέμισε με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών, που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Άλλη μια σημαντική αλλαγή, όμως, περίμενε τους επίδοξους μάγειρες, αφού, πλέον, τα πλεονεκτήματα σε κάθε πρώτη δοκιμασία εβδομάδας, είτε Mystery Box, είτε Test Δημιουργικότητας, θα είναι στη διάθεση του αρχηγού της νικήτριας ομάδας της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας και οι αποφάσεις του Γιώργου Πορφύρη επηρέασαν αρκετά τους συμπαίκτες του. Κάποιοι έδειξαν ενθουσιασμένοι από τα υλικά, που είχαν στη διάθεση τους, ενώ άλλοι βρέθηκαν σε άγνωστα γαστρονομικά μονοπάτια, με υλικά που δε γνώριζαν.

Όλοι, όμως, ήταν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να κατακτήσουν τη νίκη, που προσφέρει πλεονεκτήματα στην επερχόμενη Ομαδική Δοκιμασία αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ! Ποια δεν τα κατάφεραν;

Οι τρεις υποψήφιοι που θα κληθούν να αποδείξουν πως δεν είναι ακόμη η ώρα τους να αποχωρήσουν είναι οι Σταύρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Πολιτάκης και Παύλος Λούλης.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου έγινε γνωστή η είσοδος ενός παλιού παίκτη που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω

 

 

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook