MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

masterchef-ο-πρώτος-υποψήφιος-προς-αποχώρηση-κ-1187452

Η χθεσινή ήταν μέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας, της ασυλίας αλλά και της ανακοίνωσης της πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ήθελαν να δουν οι δύο ομάδες ξεκάθαρα τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία.

Κάποιες λάθος επιλογές των αρχηγών, μικρές αστοχίες στις μονομαχίες, έντονες παρεμβολές από τον εξώστη κατά τη διάρκεια της μαγειρικής αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες σε κάθε πιάτο, έφεραν ένα μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα.

Πληγωμένοι εγωισμοί και έντονες συζητήσεις, δημιούργησαν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και μαζί την ευκαιρία να κερδίσουν την ασυλία, στη δοκιμασία, που ακολούθησε.

Νικητήρια ομάδα στέφθηκε η κόκκινη, κι έτσι οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να διεκδικήσουν την ασυλία.

Πριν όμως από αυτή τη δοκιμασία η Χανιώτισσα Ηρώ Περουλάκη, ως αρχηγός της ομάδας κέρδισε το πλεονέκτημα το οποίο ήταν να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι υπόλοιπο παίκτες μαγείρεψαν ώστε να κερδίσουν την ασυλία.

H Ηρώ ως αρχηγός της ομάδας κέρδισε το πλεονέκτημα το οποίο ήταν να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Πρώτος υποψήφιος είναι ο Στέφανος

Ανούς και Τζιοβάνι αγωνίστηκαν για την ασυλία

Τελικά την ασυλία κέρδισε η Ανούς

gossip-tv.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook