Z MAGAZINE

MasterChef: Ο Μπόμπενας κάνει ανάρτηση από Νέα Υόρκη και το Twitter φοβάται αποχώρηση Καλλιόπης

Εκτός τελικής 5άδας ο παίκτης που αντιπάθησε περισσότερο από κάθε άλλον στην ιστορία του MasterChef το κοινό. Μάριος, Καλλιόπη και Νικήτας κινδυνεύουν να αποχωρήσουν.

Η βαθμολογία και η τελική νίκη της μπλε ομάδας στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ήταν αναμενόμενη. Προβλέψιμη και η νίκη του Γιάννου από την ηττημένη ομάδα, ο οποίος κέρδισε την κάρτα ασυλίας. Αρκετά πιθανό είναι επίσης πως Καλλιόπη και Μάριος θα είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση, προς απογοήτευση του κοινού στο Twitter που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως η αγαπημένη του Ποπάρα κινδυνεύει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμη το κοινό είναι πως ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Μπόμπενας, είναι ήδη εκτός του διαγωνισμού και αυτό θα σας το πούμε εμείς σήμερα.

Η προσβολή και η αποχώρηση

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήδη από χθες, είπε μπροστά στους κριτές ότι δεν ήθελε να νικήσει η δική του ομάδα, η μπλε δηλαδή. Γιατί ήθελε να ψηφίσει και να ξεσκεπάσει αυτούς που υποκρίνονται. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Και όταν στην συνέχεια σαν ένα κακομαθημένο παιδί, είπε στους κριτές ότι δεν θέλει να βγει με τους υπόλοιπους για να χαρούν το έπαθλο και θέλει να μείνει στο σπίτι, νευρίασε μέχρι και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο οποίος του δήλωσε πως δεν είναι όλες οι στιγμές δικές του μέσα στο παιχνίδι.

Είναι όμως πολύ αργά για αυτή την παρατήρηση. Αυτή η τοποθέτηση των κριτών θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Η συμπεριφορά του Ταϊρίδη ή Μπόμπενα, στοίχισε σε τηλεθεάση φέτος στο MasterChef. Ήταν εξωπραγματική και κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κοινό δεν έχει πια την υπομονή να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Δεν τον αφορούν και τον κουράζουν.

Προς ανακούφιση όλων μας ο Μπόμπενας έχει ήδη αποχωρίσει από τον διαγωνισμό και αυτό θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα. Αργά χθες το βράδυ έκανε και ανάρτηση με τα αγαπημένα του minions, γράφοντας ως location την Νέα Υόρκη. Είχε και κάποια θετικά σχόλια από τηλεθεατές ότι έλεγε την αλήθεια. Τα πολλά τα αρνητικά, θα έρθουν αργότερα, γιατί το προφίλ είναι ιδιωτικό.

Κατά τα λοιπά, o Γιάννος κέρδισε την ασυλία και εκείνοι που κινδυνεύουν να ψηφιστούν είναι η Καλλιόπη και ο Μάριος. Αν ο Πάνος σώσει τον Μάριο, υποψήφιος θα είναι ο Νικήτας. Ο Μάριος πάντως προς τιμήν του έχει δηλώσει πως δεν θα δεχθεί να σωθεί, γιατί όντως είχε το χειρότερο πιάτο.

Το κοινό πάντως στο Twitter, νοιάζεται μόνο να μην φύγει η Καλλιόπη. Γιατί αν φύγει, θα γίνει…πανικός. Είναι η αγαπημένη για το ήθος και το χιούμορ της παίκτρια. Mία φωτεινή εξαίρεση.

queen.gr

Recent Posts

Χανιά | Συναυλία από τη μεικτή χορωδία Concordia στο Βενιζέλειο Ωδείο

H συναυλία της Μικτής Χορωδίας Concordia "ADIEMUS-SONGS OF SANCTUARY" του Βενιζελείου Ωδείου Χανίων, θα επαναληφθεί…

10 λεπτά ago

Σημανδηράκης: «Τα παιχνίδια του κ. Εικοσιδέκα στην πλάτη των Χανιωτών δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα – Να δώσουν τις σουίτες στην Σπλάντζια για τους γιατρούς που θα έρθουν για σεζόν» | Video

Ολομέτωπη επίθεση στην τοπική Εκκλησία και ειδικότερα στον πρωτοσύγκελο Νικηφόρο Εικοσιδέκα, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης…

12 λεπτά ago

Έφτασε στην Κρήτη με τα ναρκωτικά στις βαλίτσες αλλά τον ανακάλυψε ο αστυνομικός σκύλος

Με χασίς ... στις αποσκευές του αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής, νωρίς το πρωί,…

13 λεπτά ago

Στα Χανιά σήμερα πάνω από 2.000 τουρίστες – Έδεσε στο λιμάνι της Σούδας το πολυτελές Aidablu

Στα Χανιά βρίσκονται σήμερα 2.200 επισκέπτες κρουαζιέρας, καθώς έδεσε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της…

18 λεπτά ago

Τουρισμός για Όλους 2024: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μέχρι σήμερα, Τετάρτη (8/4) μπορούν να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο «Τουρισμός για Όλους», οι πολίτες,…

22 λεπτά ago

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 35χρονος για τη φωτιά στην Ιεράπετρα

Το κατώφλι του εισαγγελέα Λασιθίου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 35χρονος που ευθύνεται για τη…

41 λεπτά ago