Z MAGAZINE

MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» αποχώρησε για δεύτερη φορά, αλλά πριν έσταξε το «δηλητήριό» του

Νίκος Μπέρκας, Δημήτρης Ταϊρίδης και Καλλιόπη Μπεζαντέ, είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και κλήθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (10/5) να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Καλεσμένος chef, σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ο Food and Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς, ο οποίος έφερε ένα πιάτο που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συγκέντρωση στη συνταγή.

Οι τρεις παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 90 λεπτά για να ετοιμάσουν αυτό το απαιτητικό πιάτο με αρνί. Έχοντας όλοι εμπειρία στις δοκιμασίες αποχώρησης, γνώριζαν καλά πως μια στιγμή απροσεξίας μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους και πως έπρεπε να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Μπόμπαινας ή Νίκος; Ποιος αποχώρησε;
Μια δυνατή μαγειρική μάχη εκτυλίχτηκε και το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο.

Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, αφού το πιάτο του είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία! Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποχώρησε ο «Μπόμπαινας».

Μάλιστα ο ίδιος άφησε κι αιχμές για το γεγονός πως έχασε από τον Νίκο Μπέρκα, με τον οποίον τελευταία δεν διατηρούσαν καθόλου καλές σχέσεις.

«Α ρε Μπέρκα! Τι νομίζεις ότι κέρδισες; Απλά έχασε ο Ταϊρίδης» είπε αρχικά για τον εαυτό του ο παίκτης στην κάμερα και συνέχισε χύνοντας «δηλητήριο» για τον συμπαίκτη του: «Χα! Να με ειρωνευτεί ο Μπέρκας, τουλάχιστον εγώ δεν χαμογελάω ψεύτικα, τουλάχιστον εγώ είμαι ο Ταϊρίδης. Δεν είμαι ένας άλλος εδώ, ένας άλλος στον χώρο των παικτών, ένας άλλος στο σπίτι» είπε στο κιου για τον Νίκο που ενώ ανέβαινε στον εξώστη του ευχήθηκε να είναι καλότυχος σε ό,τι κι αν κάνει.

Μπροστά στους κριτές τώρα είπε: «Ταξίδι πανέμορφο!! Δύσκολο… Κρατάω την εξέλιξη που δε μπόρσεα να ακολουθήσω επειδή δε βοηθάει μάλλον και η ηλικία για να είμαστε και ειλικρινείς. Προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά θα προσπαθήσω περισσότερο έξω από τον διαγωνισμό. Εδώ ήτανε πολύ πιο δύσκολο».

Ωστόσο λίγο πριν φύγει δεν παρέλειψε να κάνει την δική του πρόβλεψη για το ποιοι θα είναι στην δυάδα του τελικού. Γιάννος και Πάνος, λοιπόν, είναι για τον ίδιο ο ιδανικός τελικός.

newsbeast.gr

Recent Posts

Xανιά | Πότε αναμένεται να ξεκινήσει η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου – Ποιες ενέργειες απαιτείται να γίνουν;

Για το χρονοδιάγραμμα της ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου Χανίων στη Νέα Χώρα, μετά την υπογραφή της…

3 λεπτά ago

Στον ΒΟΑΚ οι Λασιθιώτες: Διεκδικούν τα αυτονόητα για την υγεία | Photos

Σε εξέλιξη είναι το παλλασιθιώτικο συλλαλητήριο για τη δημόσια υγεία στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης,…

10 λεπτά ago

«Η διδασκαλία της Ιστορίας στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο μέσα από την επεξεργασία λογοτεχνικών κειμένων» – Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Χανίων και το 9ο…

17 λεπτά ago

Κλειστό αύριο ΚΕΠ του Δήμου Χανίων – Δείτε ποιο

Κλειστό θα παραμείνει αύριο Παρασκευή το ΚΕΠ του Δήμου Χανίων στη Σούδα. Αναλυτικά, σύμφωνα με…

21 λεπτά ago

«100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο» – Μουσική βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου, ο Σύνδεσμος Διαδόσεως Καλών Τεχνών Χανίων,…

23 λεπτά ago

Πρόσκληση στη συνεδρίαση Ειδικής Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Κάλεσμα να παραβρεθούν στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το 2ο δίμηνο του…

27 λεπτά ago