MasterChef: O… μουστακαλής που εντυπωσίασε τους κριτές – «Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα»

masterchef-o-μουστακαλής-που-εντυπωσίασε-τους-1615290

Συνεχίζονται οι οντισιόν στο MasterChef, με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού να ψάχνουν να βρουν εκείνους που έχουν αυτό που χρειάζεται για να πάρουν μία ποδιά και να μπουν στο σπίτι.

Ο Παύλος από τη Λευκάδα δούλευε για χρόνια ως μπάρμαν. Στο νησί του Ιονίου διατηρεί ένα μαγαζί όπου ετοιμάζει φρέσκα ζυμαρικά, πίτσες και Aperitivo. Για την οντισιόν του επέλεξε να μαγειρέψει Gnudi με σάλτσα από σαλάμι Λευκάδας.

Εκείνο που τράβηξε αμέσως την προσοχή των κριτών του MasterChef ήταν το μουστάκι του Παύλου. «Σαν ψεύτικος είσαι με το μουστάκι» είπε στον Παύλο ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η αναφορά του διαγωνιζόμενου στο μαγαζί με ιταλικές γεύσεις που διατηρεί, κέντρισε το ενδιαφέρον του Πάνου Ιωαννίδη.

Με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν ήταν… ερωτικός μετανάστης στη Λευκάδα, ενώ δήλωσε ότι οπτικά του αρέσει πολύ το πιάτο του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Παύλο αν θα άλλαζε κάτι στο πιάτο του, ενώ δεν αντιστάθηκε κι έπιασε το μουστάκι του. Στον Πάνο Ιωαννίδη άρεσε πολύ η σάλτσα στο πιάτο. «Τεχνικά έχεις κάνει ένα πολύ σωστό πιάτο. Είναι πολύ ωραία ιδέα, ένας σωστός συνδυασμός. Νομίζω ότι αξίζεις να πας παρακάτω», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης που δοκίμασε τελευταίος το πιάτο.

«Για εμένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμφωνεί. Ο Παύλος πήρε τη λευκή ποδιά από τα χέρια του Πάνου Ιωαννίδη.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook