MasterChef: Ο «εισβολέας» που θα φέρει αναστάτωση

masterchef-ο-εισβολέας-που-θα-φέρει-αναστάτω-1409941

Το MasterChef 2023 κρύβει μια νέα έκπληξη κάθε εβδομάδα καθώς θα παρελάσουν από την κουζίνα διαγωνιζόμενοι από τα παλιά. Κάποιοι από αυτούς έφτασαν σε καλή θέση στην πορεία τους, όπως ο Γιώργος Πορφύρης που έφτασε στην τελική τριάδα. Κάποιοι έφυγαν νωρίτερα από ότι θα ήθελαν και τώρα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ξαναζήσουν την εμπειρία του MasterChef.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά κυριολεκτικά σχετικά με τον σημερινό εισβολέα, ο οποίος σύμφωνα με τις διαρροές θα είναι ο Ηλίας Κιαζόλι.

Ο μάγειρας είχε προσπαθήσει τουλάχιστον τρεις ακόμη φορές να επιστρέψει στο MasterChef 2020. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έδωσε σήμερα το πρωί μερικά στοιχεία για την ταυτότητα του «εισβολέα», ο οποίος όπως ανέφερε είχε μεγάλη κόντρα με μία συμπαίκτριά του.

Και ο Ηλίας είχε ανοιχτή κόντρα με τη Μαρία Μπέη, αλλά και με την Κατερίνα Λένη. Τότε ο Δημήτρης Μπέλλος μονομάχησε μαζί του προκειμένου να τον διώξει από τον διαγωνισμό. Και τα κατάφερε. Μένει να δούμε αν η παρουσία του Ηλία στο MasterChef 2023 θα έχει συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος σήμερα καλούνται να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης με μια δύσκολη αντιγραφή πιάτου. Η δοκιμασία απαιτεί μαγειρική αντίληψη και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ακόμα και αν πια γνωρίζουν ότι εκείνος με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να διατηρήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, κανείς δε θέλει να βρεθεί σε αυτή τη μαγειρική μονομαχία. Ένας από αυτούς σήμερα θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 2023, εκτός αν καταφέρει να κερδίσει τον «εισβολέα».

Η πιο πολυαναμενόμενη, ίσως, επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef 2023 είναι γεγονός! Μετά την είσοδο του Γιώργου Πορφύρη, οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για τα νέα δεδομένα του διαγωνισμού και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν και να «αποκρούσουν» μαγειρικά όποιον επιχειρήσει να «εισβάλει» στην κουζίνα του φετινού διαγωνισμού.

Η αγωνία χτυπά κόκκινο, καθώς άλλη μια δυνατή μαγειρική μονομαχία εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο μάγειρες, που θέλουν όσο τίποτα άλλο να έχουν μια θέση στον φετινό διαγωνισμό. Άραγε, ο εξώστης θα είναι πιο ψύχραιμος αυτή τη φορά;

Το μαγειρικό αποτέλεσμα, στο τέλος της δοκιμασίας, θα κάνει δύσκολο το έργο των τριών chef κριτών, οι οποίοι θα κληθούν να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια για να πάρουν την τελική τους απόφαση. Θα καταφέρει άραγε ο νέος «εισβολέας» να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κερδίσει την είσοδο του στο MasterChef 2023;

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook