MasterChef: Κρητικός παίκτης έριξε το κρέας στο πάτωμα – Τον «άδειασε» η παραγωγή με τα πλάνα | Video

masterchef-κρητικός-παίκτης-έριξε-το-κρέας-στο-989344

Ο 34χρονος Γιάννης, με καταγωγή από την Κρήτη, εμφανίστηκε στον διαγωνισμό του MasterChef 4 ώστε να κυνηγήσει το όνειρο του. Το άγχος του όμως τον οδήγησε σε μια κακιά στιγμή η οποία και του στέρησε την είσοδο του στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του πιάτου του, φάνηκε λίγο απρόσεκτος και έριξε στο πάτωμα το κρέας που μαγείρευε.

Το άγχος, θόλωσε τη κρίση του και έτσι ο παίκτης, πήρε το κρέας από το πάτωμα, το ξέπλυνε και το έριξε ξανά στο τηγάνι.

Ο παίκτης εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένος μπροστά στους κριτές, μίλησε για το ατύχημα που είχε την ώρα που έψηνε το φιλέτο και ενημέρωσε του πως έπλυνε ξανά το κρέας, ωστόσο του ζήτησαν να κάνει το πιάτο του χωρίς το κρέας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε «όχι» στον παίκτη ενώ στη συνέχεια και ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε αρνητική ψήφο αφού τόνισε πως ο παίκτης δεν έκανε καλή διαχείριση των υλικών του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν ο τρίτος που δεν πέρασε τον Γιάννη στην επόμενη φάση, αφού το γεγονός ότι το τηγάνι με το κρέας έπεσε στο πάτωμα δε συγχωρείται. Στον κριτή δεν άρεσε συνολικά η συμπεριφορά του παίκτη και το γεγονός ότι είχε έτοιμη μια δικαιολογία για όλα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook