MasterChef: Η νέα αλλαγή, ο «εισβολέας» και η πρώτη αποχώρηση από τον διαγωνισμό

masterchef-η-νέα-αλλαγή-ο-εισβολέας-και-η-πρώτ-1620275

Ακόμη μία αλλαγή ανακοίνωσαν οι τρεις σεφ του MasterChef στο επεισόδιο της Τρίτης, από την οποία μάλιστα ήρθε και η πρώτη αποχώρηση από τον διαγωνισμό.

Ο Νίκος ήταν έτοιμος να αποχωρήσει ωστόσο τον περίμενε μία έκπληξη. «Νίκο μένεις εκεί που είσαι. Το MasterChef αλλάζει», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ζήτησε από όλους τους παίκτες να στρέψουν τα βλέμματά τους στην πόρτα.

Και έτσι ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και ο «εισβολέας» δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Πορφύρη τον οποίο είχαμε γνωρίσει στο πρώτο MasterChef.

«Η πιο αδύναμη προσπάθεια της πρώτης δοκιμασίας θα έχει τη ευκαιρία να υπερασπιστεί τη θέση του απέναντι σε έναν διαγωνιζόμενο από παλιούς κύκλους του παιχνιδιού. Ξεκινάμε με τον Γιώργο Πορφύρη. Θα έχουμε μια μίνι μαγειρική μονομαχία. Αυτό το πιάτο θα κρίνει την παραμονή του Νίκου στο σπίτι ή την είσοδο του Γιώργου Πορφύρη στον διαγωνισμό».

Οι διαγωνιζόμενοι ξαφνιάστηκαν με αυτή την ανακοίνωση. Πολλοί είναι εκείνοι που δε χάρηκαν με αυτά τα νέα, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ποιος έμεινε

O Νίκος και ο Γιώργος είχαν 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν ένα πιάτο με έξι υλικά, με σκοπό να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν μία θέση μέσα στο MasterChef.

Ο «εισβολέας» Γιώργος Πορφύρης που είχε βγει τρίτος στον διαγωνισμό πριν από πέντε χρόνια, είχε εμφανώς μεγαλύτερη εμπειρία.

Ο Νίκος έφτιαξε φαγκρί και χτένια σοτέ με πουρέ από μωβ κουνουπίδι και σάλτσα dashi με εσπεριδοειδή.

Ο Γιώργος Πορφύρης έφτιαξε χτένια με κάρι, αυγολέμονο με dashi και μανταρίνι, πουρές από μωβ κουνουπίδι και σάλτσα κρασιού.

Τελικά, τη θέση στον διαγωνισμό κέρδισε ο Γιώργος Πορφύρης, αφού οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι με το πιάτο του Νίκου. Έτσι ο Νίκος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε στο φετινό MasterChef!

«Πορφύρης is back! Επιστροφή στο MasterChef! Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος! Την ώρα που μου έβαζε την ποδιά ο κύριος Κοντιζάς, ειλικρινά γύρισα πέντε χρόνια πίσω!» είπε στην κάμερα ενθουσιασμένος ο Γιώργος.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook