MasterChef: Για εμφύτευση μαλλιών πήγε ο Μπέλλος με τα 10.000 ευρώ που κέρδισε | Video

masterchef-για-εμφύτευση-μαλλιών-πήγε-ο-μπέλλο-1048389

Μετά το τέλος του MasterChef, όπως είχε αποκαλυφθεί στο «Πρωινό» ο Δημήτρης Μπέλλος υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση. Χθες στο «Happy Day» έγινε γνωστό ότι ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έκανε εμφύτευση μαλλιών πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

«Την επέμβαση που έκανε την σκεφτόταν πολύ τα τελευταία χρόνια. Ήξερε ότι είχε ένα θέμα. Μέσα στο παιχνίδι το πρόβλημα αυτό προχώρησε από το στρες και το άγχος. Πήγε στη Θεσσαλονίκη και έκανε την επέμβαση πριν από περίπου δύο εβδομάδες γι’ αυτό φοράει καπελάκι. Τα τρία χιλιάρικα από το έπαθλο πήγαν σίγουρα στην εμφύτευση» σχολίασε η Μαρία Αντωνά, προβάλλοντας και μια πρόσφατη φωτογραφία του παίκτη όπου φορά καπέλο.

Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά τόνισε στο Πρωινό: «Μου ήρθε μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα»!

gossip-tv.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook